Myčka Siemens SR26T890EU/30 nenapouští vodu

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
bu2520

#31 Příspěvek od bu2520 »

vidíš do něho? změř odpor a pokud bude někde mezi jedním a pěti kiloohmy tak ten zmiňovaný test ventilu.
mi-ro

#32 Příspěvek od mi-ro »

Ego ani nic jiného si honit nepotřebuju. Ty jsi se ale blbě zeptal. Ty v podstatě asi víš jak měřit proud, ty nevíš kde obvod rozpojit. Pokud je to tak, beru z5 ale blbě jsi se vyjádřil. Když potřebuješ radu, musíš srozumitelně popsat problém, a znovu ho po sobě po chvíli přečíst. V zásadě jde o dvě věci, je na cívce napětí? Pokud ano, má nějakou impedanci? Pokud ano a stále platí Ohmův zákon, musí téct i proud. Pak ale může být ventil stále zaseknutý nebo ucpaný. Good luck.
..to bude jen ňákej odpůrek
vcacky

#33 Příspěvek od vcacky »

Vykašlal jsem se na nějaké neodborné pokusy a dnes mě navštívil opravář. Prohlédl aquastop, prohlédl labyrint, pustil jí a po chvíli začala napouštět. Koukal na to stejně divně jako já, ale prostě funguje. Jen napouští o něco později po vypuštění vody, ale to mi nevadí. Prostě asi chtěla vidět jiný ksicht :-)
Tímto všem děkuji za pomoc a hezký den :-)
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím bude problém.
https://www.facebook.com/Voda-Topen%C3% ... 673577650/
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od otakarv »

To já jsem dneska byl také překvapený, moje známá mě žádala o opravu LED-kové televize, že obraz jí jde ale zvuk jí přestal jít. Přijel jsem k ní, televizi ještě před odvozem zkusil zapnout (měla jí odloženou a asi půl roku se dívala na náhradní) a ejhle, televize normálně běžela i se zvukem, uvidím jak dlouho :wink: .
tomasjedno

#35 Příspěvek od tomasjedno »

vcacky píše:Prostě asi chtěla vidět jiný ksicht :-)
Tenhle efekt důvěrně znám. Už moje máma říkávala, že se mě ty věci leknou a radši začnou fungovat :D
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“