Rozloučení s tunerem
Moderátor: Moderátoři
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... highlight=
nebo, jako zdroj nedostupné muziky pro záznam na magič - pamětníci z ostravska-karvinska znají a potvrdí (Katowice III, IV) celá CD dávali v soboty do pozdní noci - nyní zájem o aparát celkově upadl, jsou jiné možnosti ve všech ohledech
Ale bylo to dobrodružství, takhle ulovit na samo domo devítiprvkovou Yagi podle Českého něco tak vzdáleného, jako Bavory či Rakušáky, na VKV, často dokonce s přijatelnou úrovní šumu ve stereo. Tuner byl volnou variací na KIT74 s manuálním laděním, jednou feritovou pásmovou propustí a vzácným filtrem SFE 10,7MA, a dekodérem TSD3a12V (další dva, dodnes užívané, tunery už měly A290D).
Kde jsem tehdy na to všechno bral čas, když jsem mnohdy nebyl doma ani o víkendu? Na tuto otázku si dnes neumím odpovědět a hledám zručnou chobotnici na více činností najednou.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Dnes si stačí předplatit třeba Spotify (rodinný prémiový tarif s FLACy) a ty možnosti jsou neskutečné, ale je to dobře, než tady mít CéDéčka za pětikilo, na kterých jsou dvě slušnější skladby a zbytek je o ničem.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Ale tak jednou týdně si to nahraji na flešku přes noc, a poslouchá přes den prakticky bez reklam. Já s těma reklamama mám vůbec problém, vyzkoušel jsem ledacos, viz moje některá stará vlákna:-)
- Ohledně loučení.... asi tak odhadem 20x...
Vysielaju hudbu 50-60-70-80-90 tych rokov zahranicnu/SK/CZ. Toho kecania a reklam tam az tak vela neie je. Cez pracovne dni zacinaju moderovane vysielanie od 5:00, v sobotu a nedelu podvecer az vecer temer bez moderatorskych vstupov.
Momentalne moje najoblubenejsie radio, nakoniec hraju hudbu mojej mladosti
Tienovy svagor byva v Olomouci a akonahle prejde hranice CZ/SK zapina predvolbu s Radiom Vlna