LED pásek - jaká je výrobní délka?
Moderátor: Moderátoři
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
JoDiK píše:To mě zaujalo, mám ale drobný zádrhel - na té stránce se píše:
€ 12,93 - 16,05 / lot (5 Meter / lot , € 1,95 - 2,41 / Meter )
Discount Price: € 9,70 - 12,04 / lot
Já jsem se držel toho: 5 Meter / lot, že za 5m pásku zaplatím určitou sumu podle toho jaký pásek si vyberu. V tom finále když se tam zobrazí suma a v okénku [1] m, tak to má Číňan asi trochu blbě nastaveno. Nedávno jsem objednával žárovky a měl jsem podobný problém při zadávání množství.
Nyní jsem zkusil objednat při tom pásku, vybral jsem si jaký bych potřeboval, suma 9,70€, při zobrazení košíku tam už bylo 10,34€, asi dolar měl pohyb.
- weed_smoker
JiriTom píše:Ptal se na proud a měl asi na mysli ohřev na začátku pásku v místě připojení k napájení a trochu nižší svit diod ke konci pásku. A ano, kousek toho pásku bude trochu teplejší a na konci to bude svítit trochu míň…
Pokud mám delší kus(nad 3m),dávám přívod doprostřed pásku(oholím v místě jen 10mm pro připájení dvoulinky),pak proudy tečou dva,ale poloviční a po poloviční dráze.Tím se sníží i ten úbytek na koncích pásku a celej kus svítí stejně(pokud ne,je o hodně delší nebo žravější a napájení se přivede do více bodů).
Výrobní délka je od 1m(s bílym podkladem ty z Polska) až do těch 5m(ty zalitý z GME se hnědym podkladem) u pásků který jsem sehnal.Pokud se kupoval celej kotouč,obvykle na něm je 5m.