Osobní elektronická stopa

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
markoni
Kontaktovat uživatele:

Osobní elektronická stopa

#1 Příspěvek od markoni »

Já nechci malovat čerta na zeť ale zabýval se někdo otázkou co s tím vším bude když mi už nebudeme ? Mám na mysli různé účty jako je třeba webové prostory FTP různé nastavené Crony dále Facebooky youtube prostě vše kde jsme byli po celou dobu co jsme na internetu díky.
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

K dolezitym veciam si napis hesla na papier, zalep do obalky a odloz. Na facebook, youtube a podobne stoky sa vyser.
Hydrawerk

#3 Příspěvek od Hydrawerk »

No co by jako bylo.
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Lukas-Peca »

Ale co bude s těmi daty? Někteří jedinci vyprodukují denně možná gigabajty bezcenných dat a všechno se na těch facebocích a instagramech skladuje.
rnbw

#5 Příspěvek od rnbw »

Podla podmienok, ktore vsetci odsuhlasili (a nikto ich necital), su tie data majetok danej zumpy (facebooku a pod.), takze si to vyriesia oni.
Hydrawerk

#6 Příspěvek od Hydrawerk »

Heh, kdysi jsem měl kanál tadyhle. https://cs.wikipedia.org/wiki/Stream.cz
Asi tak 2010 až 2013. Pak jim ruplo v bedně a všechna uživatelská videa byla smazána. Podobná prasárna se chystá na Flickru, tam se smažou fotky nad 1000 ks na uživatele. Teda pokud nezaplatíte výpalné.
Yarda1

#7 Příspěvek od Yarda1 »

Tak přesně tohle mne napadlo když umřel tchán a likvidovali jsme jeho byt. Písemnosti co bylo případně potřeba vyřídit jsme dohledali, ale pokud jsme věděli, byl dost aktivní na internetu a do jeho e-mailových schránek jsme se nedostali, tak jsme nevěděli, jestli tam taky nebylo potřeba něco vyřídit, minimálně rozeslat zprávu, proč už nikomu nebude psát.
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
konosuke

#8 Příspěvek od konosuke »

jo napadlo, už nám taky není 40 ba ani ne 50...
ale běda ! když mé cenné audio-video aparáty, LP, CD, knihy, PC programy...poletí do kontejneru ! to vás přijdu v noci strašit. tak.
(tomu se někdy říká "eschatologie")
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
weed_smoker

#9 Příspěvek od weed_smoker »

O elektronický účty strach nemám(na všech PA jsem kredit už spotřeboval,sociální sítě nevedu),jenom ten mail bych měl napsat na papír a do obálky.
Daleko větší problém je,co se pak stane s nasysleným materiálem(jsou tam i nepoužitý součástky v hodnotě několika tisíc,třeba 6ks C520D,jedna MH106 a další).
Osmdesat

#10 Příspěvek od Osmdesat »

To jsou klasické obavy. Mám je i já :D

Vždyť to vídáme všudem kolem. Někdo někde zemře nebo odejde do starobince nebo dům z jiných důvodů opustí, pak tam naskáčou nějací mladí sopláci, nechají přistavit konťák a všechny poklady lifrují do něj...

Tak skončí i naše věci, pokud je zavčasu nepředáme někomu, kdo v nich bude vidět hodnotu.
konosuke

#11 Příspěvek od konosuke »

jsou to neradostné a strašné myšlenky, tak za soumraku - jako dnes - pozdě navečír u flašky vína sám opuštěný doma - co přijde až to přijde, lépe na to nemyslet...
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
p32

#12 Příspěvek od p32 »

A proto si udělejte pracovní sobotu a neděli a začněte po sobě uklízet. Do února to musíte přece stihnout než natáhnete brka. Nebo si můžete užívat v klidu zimu a blbnout až na jaře či v létě nebo příští rok či další desetiletí. Mezitím si tam narvete další blbosti, pardon poklady. :lol:
konosuke

#13 Příspěvek od konosuke »

je to syndrom příchodu stáří - tahat domů, do sklepa nebo na garáž staré nikomu nepotřebné vraky - krámy (TV, VCR, PC, rádia...) no možná jsme poznamenaní totalitou když tyhle věci byly nesmírně drahé a běžně nedostupné
xsc

#14 Příspěvek od xsc »

Není to jen syndrom stáří a ani východního bloku. Na YT lze najít dost videí od lidí, co mají třeba staré americké TV nebo HiFi a dávají to dohromady. Někteří jsou starší, někteří dost mladí. Prostě sběratelé...
tomasjedno

#15 Příspěvek od tomasjedno »

Tady si někdo plete pojmy syndrom a symptom.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“