Aktuálně Česká pošta
Moderátor: Moderátoři
Aktuálně Česká pošta
bohužel Vaši zásilku momentálně lokalizovat nelze a její okamžité dodání
taktéž zajistit nelze. Zásilka by Vám měla být dodána se zpožděním, datum
dodání ale v tuto chvíli nelze odhadnout. Bohužel, v současné době objem
přepravovaných zásilek překračuje naše přepravní možnosti a u mnoha
zásilek skutečně dochází k nežádoucímu zpoždění.
Taky jim častěji selhává sledování zásilek. Jednu mám už měsíc doma a podle systému je pořád na podací poště.
Asi po 10 dnech k tomu přidali "Pro další informace volejte naši infolinku" a tím je zřejmě záležitost ukončená.
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Zkoušel jsem se registrovat na jejich web, že bych věděl nějaký podrobnosti a je to katastrofa. Web v češtině, ale nebere češtinu ani ve jméně, město Brno nezná, za to mi nabízel BRNO 2. Po úspěšné registraci nedokážu ani změnit možnosti doručení zásilky, protože jim nestačí tracking number, ale potřebují nějaký číslo avíza, kde ho ale mám vzít neřekli. Zkoušel jsem přes web taky objednat převzetí zásilky, ale opět neúspěšně, protože prý nesedí typ objednané služby. Přitom mám v ruce od nich štítek, s vytištěným UPS STANDARD, ale podle čísla to prý UPS STANDARD není a není možno dokončit vyzvednutí.
- elektrosvit
- elektrosvit
k nám do práce jezdí hlavně PPL, potom DPD, ČP, Geis a občas i jiní. A problémy mají všichni.
Osoba blízká na poště dělá, třeba dnes je nahnali z kanceláří rovnou na třídění balíků. Takže alespoň nějaká snaha tam je...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Po nějakém tom telefonování jí to teda dali i bez kódu, který nikde jinde, než v té smazané SMS uvedený nebyl, jen na to, že věděla číslo zásilky a odesílatele. Ale kolik lidí tím zbytečně zdrželi...
Rád chodím na poštu
"Vyborne" sa predviedlo DHL. Zasielka z Nemecka, nic nechodilo. Tak som pozrel stav zasielky na webe. Jeden den: adresat nezastihnuty, nemozne zanechat oznamenie. Druhy den: adresat nezastihnuty, zanechane oznamenie. Nikto ziadne oznamenie nevidel.
Vo stvrtok vecer som poslal mailom poziadavku na zmenu dorucovacej adresy (to doteraz vzdy fungovalo). Do piatka ziadna odpoved, tak som volal na infolinku a cakal 5 minut ako 🤐, nakoniec to niekto zdvihol, nadiktoval som novu adresu (do firmy) a telefon.
Zasielka v pondelok nastastie dorazila, ale na stitku bola nespravna ulica a telefonne cislo chybalo... Kurier sem nastastie nosi veci casto a mal aj inu zasielku na rovnaku firmu (so spravnou adresou) - inak by to zase skoncilo neuspechom...