Aktuálně Česká pošta
Moderátor: Moderátoři
- tomasjedno
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Jo, nový iPhone, drahé mobily, playstation a podobně, to jo. To bych se bál a tohle je zboží, které čas od času tito vyčůránkové nabízí a (bohužel) nachytají dost lidí.
podle ohlasů v diskuzi, polovina pošťáků místo doručování lobbuje za ČP.
- tomasjedno
Jediné, co mi hlava nebere, je kdo přebíral ten "nově namontovaný" vyvolávací systém na zdejší pobočce. Jsou tam dva velké panely (odhadem 32") na celkem 8 + 2 balíkové přepážky. Ty balíkové přepážky jsou trochu "za rohem" a pokud stojím u objednacího automatu/už ve frontě na balíky, ani na jeden disply nevidím. Jeden je za rohem a druhý schovaný za sloupem. Přitom stačilo ty držáky ve stropě posunout o necelý metr. U toho montování/přebírání někdo myslel asi kolenem.
Na naší minipoště 4×6m tyhle problémy nejsou. Ale provoz je ve špičce pořád, protože je otevřeno jenom dvě hodiny, plus jedna odpoledne.
Hubert_79 píše:Ti hodně leží počta v žaludkuBylo volné místo generálního ředitele, mohl ses přihlásit a ukázat všem jak to mají dělat. Mudrovat na diskusích umí každý
nejen mně a nejde jen o vánoce, který by ostatně pro mě nemusely být s tím konzumním šílením, ovšem na druhou stranu názorně ukážou neschopnost toho mrtvýho dinosaura a že smrdí od hlavy.
mudrování na diskuzích předcházela snaha nějak se domoci zlepšení přímo leč bez výsledku, hovory s vedoucí pošty a maily s centrálou mám už za sebou, obojí bylo k hovnu.
možná ještě chybí zakázat ty webový diskuze a budem zase v zahnilým papalášským bolševismu, žádoucí je jen konstruktivní kritika soudruzi, to jest poziitvní a bezobsažná.
Kecy o volným místě generálního ředitele jsou asi tak platný jako kdyby tě odbyli nebo zprasili ve špitále, no tak kandiduj na ministra zdravotnictví, mlít pantem v čekárně umí každý.
Jediné co pošta podnikla v balíkách, že nad tu přepážku kam si lidi musí chodit pro balíky zaplacené za "DO RUKY" namontovala nápis BALÍKOVNA , což ukradla od ZÁSILKOVNY. Na rozdíl od funkční a levné Zásilkovny, která jede na družstevním principu, může mít xx výdejních míst ve městě s různou dobou, účastníci to dělají jako přivýdělek ke svým firmám, aniž by přitom nutili lidem produkty jako to dělá ČP, která to má o 15% resp. o 200% dražší, je dotovaná, líná pomalá a nedělá co má, tak aspoň najímá informatiky aby lidi otravovali se sloganama, které neplní to co slibujou.
- tomasjedno
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Jinak já si tu otázku pokládat nemusím, nežiju tím, jak je všechno kolem na houby, všechno řídí židi-Mossad-amerika-zednářská lobby-Rusové-hamburgeroví ajťáci (nehodící se škrtněte) a abych sepisoval stížnosti nebo chodil někam na někoho hulákat a kdesi cosi.
Hezký předvánoční čas všem
Hubert_79 píše:nežiju tím, jak je všechno kolem na houby, všechno řídí židi-Mossad-amerika-zednářská lobby-Rusové-hamburgeroví ajťáci (nehodící se škrtněte) a abych sepisoval stížnosti nebo chodil někam na někoho hulákat
S paní vedoucí jsme si přátelsky a pod dozorem dalších 4 zahálčivých přepážkových krůt pokecali, když jsem viděl že to má na háku, tak jsem jí v klidu sdělil, že budu všude ČP nedoporučovat a Zásilkovnu doporučovat, což činím, podotýkám bez hulákání, ty mossade předvánoční.
Neozvat se proti nekvalitní službě = dávat si načůrat na hlavu. Ty to máš rád?