Aktuálně Česká pošta
Moderátor: Moderátoři
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Nekvalitně podanou službu - to bys pomalu nedělal nic jiného než furt něco řešil. Támhle přijede pozdě tramvaj/vlak, támhle tohle a konce nevidno. Nad takové věci je myslím fajn se umět povznést a řešit to, co opravdu smysl má.
Když na mě nezazvoní s balíkem (což se mi tedy dlouho nestalo), tak ho vyzvednu a hotovo. Nebudu trávit čas tím, že někde budu něco řešit, "hnát to vejš" a podobný. Výsledek nejasný a čas jednou provždy v řiti.
Ale v klidu - proti gustu žádný dišputát.
Podobně v autoservise - to jejich co bys chtěl za služby, dyť je to stary auto (a možná poctivější než novy), já jim taky nedávám stary peníze...
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Servis a nekvalita je trochu něco jinýho - tam tě to může ohrozit a nejen tebe. Ale že ti přijde o týden pozdějc drek za 0.5 USD z Ali? No to trochu kulhá, toto srovnání...
Však taky nepíšu, jak jsou služby počty skvělé a fungující, aby bylo jasno. Taky si myslím, že až zase vylítne nezaměstnanost na 8%, tak se chybějící lidi všude možně seženou líp a bude to (třeba) jiné.
Jinak děkuji, že jsi si mě zařadil do slovníku.
Napověz mi prosím, nemám už intelektuální kapacitu... Kdy, kde?
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Nikdy jsem to nikde nečetl, a vzniklo to jako reakce na jejich aroganci. Čistě technicky to mohlo napadnout i někoho přede mnou, stává se to.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Zpožděné doručení by šlo lépe akceptovat, kdyby automaticky vraceli rozdíl ceny mezi balíkem do ruky a obyčejným. Takto lidi řvou hlavně o ten recht, že nedostali co zaplatili. Domáhat se pár korun kvůli jednomu případu za rok je větší ztráta času, než to zpoždění.
POKUD by to bylo dvakrát do roka, tak by to skutečně nemělo cenu řešit - ale tyhle peripetie s nedoručováním respektive jenom hozením lístku do schránky, i když jsem doma SE OPAKUJOU ZÁSILKU CO ZÁSILKU - jediný co chodí spolehlivě AŽ DO schránky a co tam najdu zaručene vždycky znovu a znovu i kdybych šel tu schránku vybrat 3x denně, jsou reklamní letáky ...Hubert_79 píše:Jasný, když se ti tohle děje denně, tak asi má smysl to pořešit. Ale když jdu na počtu pro nedoručený balík dvakrát třikrát do roka? To fakt má smysl řešit?
...
A je to přesně s tou předplacenou službou - MY ZÁKAZNÍCI POČTY PLATÍME PŘEDEM V POČTOVNÝM DORUČENÍ DO RUKY - a místo toho dostaneme nejen prd, ale ještě další starání se s telefonováním kam že to ten náš balík dovezli uložit, kdy si ho budeme moct vyzvednout a v neposlední řadě i s tím, jak se tam dostat, protože samozřejmě podle zákona schválnosti ta pošta má otevřený tehdy, kdy my nemáme volno respektive je od nás 5 kiláků daleko a my tam musíme jet vlastním autem, protože druhý doručení už nám počta samozřejmě odmítne. A to nemluvím o tom, že balík odeslanej ve středu, avízovanej na doručení v pátek se místo toho adresátovi "díky" nedoručení a uložení kamsi do prdele dostane až po víkendu - i když to co v zásilce bylo ten adresát velice často potřeboval mít k dispozici samozřejme už ten víkend ...
Spočítej si to milej Huberte 10x a vícekrát do roka a dostaneš zajímavý čísla - telefony, čas a náklady na ježdění na počtu, ztrátu na čemkoliv způsobenou tím, že v předem avizovanou dobu sedíš doma a ČEKÁŠ NA DORUČENÍ JAK BLBEC - a přitom neděláš něco jinýho, z čeho bys měl zisk - a v neposlední řadě to zaplacený poštovný za doručení DO RUKY, i když se nakonec doručuje NA POŠTU. Protože kdyby to nebyla tak častá záležitost, každej by nad tím mávnul rukou - přesně jak se tady snažíš tvrdit. Jenže to co se děje tady u nás ve zbytku státu mimo Prágl a jeho 30 kilometrový okolí vy v něm nikdy nevidíte (nechcete vidět) - a to platilo bez ohledu a letopočet už za císaře pána, nemysli si, na to neměli patent jen bolševníci.
A kutilmile - nelituju tě
- tomasjedno
Když asi před dvěma roky v TV ukazovali, jak tam v tomhle depu stávkují, tak jsem si říkal - jé, to by bylo prima, kdyby ta stávka nikdy neskončila - černá díra by se ucpala a byl by pokoj.
A kutilmile - nelituju tě
Již nikdy více....
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Celeron píše: Za zcela nejlevnější doručení do 5 dnů do PO boxu (tedy na poštu) jsem zaplatil 136,- kaček.
Platil jsi za zkvalitňování služeb a manažérům na padáky
V Ostravě pošta katastrofa,nedoručené zásilky,jen oznámení.Ze čtyř přepážek je otevřena jedna, max dvě. 20 minut čekání byl standart.V Příboře to funguje a doručují dle sloganu dnes podáte....Asi je to regionalní a v lidech