Oscilskop HM-412
Moderátor: Moderátoři
Oscilskop HM-412
Ale záleží, jak moc člověk danou věc chce, tady hraje roli individuální subjektivní postoj.
Já mám podobný (nebo stejný, nápis už nejde přečíst) Hameg, za 40 € z íbeje. Ale mohlo to být i za míň, dostal jsem ho k Vánocům před 3 lety a cenu si už přesně nepamatuji. Ale určitě ne víc než 40€ i s poštovným do SRN.
Před časem tu někdo nabízel dva Hamegy za odvoz z Černého Mostu.
- petula
- Kontaktovat uživatele:
A mimochodem, zítra večer nebo v sobotu večer, podle toho, jsak mi vyjde čas, zase nějaký krámy postavím na CČM ke kontejnerům. Letos naposled.
Kámoš-sběrač mi popisoval, jak při jedné takové vyhazovací akci nějaký chlap přiběhl s bakelitovým rádiem Tesla Orient ke kontejneru. Kamarád na něj volal, ať to nevyhazuje, že si to vezme. A chlap najust s potěšením s tím třískl do kontejneru a rádio se rozletělo na kusy...
Osmdesat píše:Jo, já bych mu i věřil. ...
Jestli je to otázka víry, tak coby... ale jak se u nás říká "snaha není koksovatelná" a pro víru to platí taky. Zkrátka nikdo ze zdejších nabízené krámy nezískal, a je úplně jedno, jestli někdo něčemu věří.
. píše:"Hamegy už nejsou, někdo si je u kontejneru vzal, zjevně tam na mně čekal. Zřejmě 15-16. se bude zase něco vyvážet. Co to bude nevím, nezáleží na mne, ale na vedení firmy. Naposledy letos, tedy 15-16.12,. pak jsou vánoční prázdniny.
Domlouvat prodrobnosti kdy v kolik hodin atd atd je zcela bezpředmětné, pokud to chcete zadarmo a anonymně. V takovém případě pouze kontejner a čekat a doufat. Je mi líto. Nebo neanonymně, pak sdělte jméno, příjmení, adresu, pokud máte IČ, DIč a v tom případě je to za peníze. Předám to "nahoru" vedení a oni vám pošlou cenovou nabídku + dopravu. Pak máte jistotu, že to dostanete právě Vy a nemusíte čekat u kontejneru.
Petula ( pro ty jednodušší: Petula není přezdívka / nickname, ale příjmení)"
Čili přeloženo, "Petula" je na nějaké firmě jakási podržtaška, která si sem chodí cintat pentli. Občas je to i zábavné