Aktuálně Česká pošta
Moderátor: Moderátoři
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
balíček s deklarovanou cenou 4 papíry velikostí malinko větší než máslo, váhou 00 prd, 30 km daleko. Za zcela nejlevnější doručení do 5 dnů do PO boxu (tedy na poštu) jsem zaplatil 136,-
Nechal sis narvat "balík do ruky". Což pracovnice "musí" a sleduje se to, jestli má pobočka dost těhle balíků.
Kdybys koupil za pětku spešl obálku na cenné psaní, tak bys to samý poslal za šest pětek.
Takže jo, odrbali tě, ale šlo to i levněji.
Tak se mi zdá, že už bys měl přestat hulit ten matroš a začít pořádně číst. Balíček byl deklarovanej a doručenej NA POŠTU a ne DO RUKY, jak se nám všem snažíš vecpat.Hubert_79 píše:Celeron píše:... balíček ... malinko větší než máslo, váhou 00 prd, 30 km daleko. Za zcela nejlevnější doručení do 5 dnů do PO boxu (tedy na poštu) jsem zaplatil 136,-
Nechal sis narvat "balík do ruky".
...
Takže jo, odrbali tě, ale šlo to i levněji.
A kutilmile - nelituju tě
- kewin
- Kontaktovat uživatele:
Achab píše:Taky nechápu nařízení, proč musí místní pošťáci brát benzín do vozidel na 17km vzdálené pumpě. Jednu mají přímo naproti přes silnici, druhou 5km při každodenní cestě na hlavní poštu. Slevu by při pravidelném odběru jistě dojednali
u kteréhokoliv dodavatele.
protože zaměstnavatel požaduje brát naftu co nejlacinějc a take proto že napřiklad pumpy neumi některe CS karty
Po cestě k dotyčné pumpě jsou 4 další a jednu mají přímo před pobočkou.
- tomasjedno
To nic nemění na věci, že se to dalo poslat za polovic, jako cenné psaní, a přitom listovní služby fungují o řád líp než balíkové.EKKAR píše:Tak se mi zdá, že už bys měl přestat hulit ten matroš a začít pořádně číst. Balíček byl deklarovanej a doručenej NA POŠTU a ne DO RUKY, jak se nám všem snažíš vecpat.
To nepopírám - ale Jirka napsal, že odeslal "balík na poštu" a Hubertus mu odpověděl, že si (cituju) nechal nacpat "balík do ruky". Tenhle rozpor mu zvýrazňuju, ne skutečnost, že opravdu existujou i levnější sazby, za který se dala uvedená zásilka doručit.tomasjedno píše:To nic nemění na věci, že se to dalo poslat za polovic, jako cenné psaní, a přitom listovní služby fungují o řád líp než balíkové.EKKAR píše:Tak se mi zdá, že už bys měl přestat hulit ten matroš a začít pořádně číst. Balíček byl deklarovanej a doručenej NA POŠTU a ne DO RUKY, jak se nám všem snažíš vecpat.
Když jsem dělal pro nejmenovanou pojišťovnu, tak jsme taky měli "firemní kartu na benzín" do každýho služebáku, na kterou jedině se dalo do nich tankovat - a smluvně to bylo zajištěný jen u 2 značek na trhu, konkrétně se jednalo o Aral a ÖMV, i když to šlo přes CCS terminál a ten "bere" daleko víc značek pump. A těch Aralek ani é-em-fauček zas tolik není, takže kolikrát se muselo opravdu kvůli tankování na určitý značce zajet i několik desítek kiláků namísto toho, aby se nabralo na nejbližší slušný pumpě při cestě. Jednalo se hlavně o návraty v nočních hodinách, kdy než se člověk dostal "na základnu" vrátit auto a klíče pod dozor, mělo se dotankovat - jenže v tu dobu už třeba nejbližší Aralka, na kterou to bylo 10km dlouhá odbočka ze stávající cesty měla zavříno (bylo po 22:00 hodině) - takže se jelo na další nejbližší, kterou byla ÖMV vzdálená 25 kiláků. Je to tak jak bylo napsaný vejš - JE TO SMLUVNĚ VÁZANÝ.Achab píše:Asi moc neušetří, když kvůli tomu projedou minimálně 2× týdně 34km zbytečně navíc. Za rok to dělá přes 3500km.
Po cestě k dotyčné pumpě jsou 4 další a jednu mají přímo před pobočkou.
A kutilmile - nelituju tě
Jinak posílat křehkou věc navíc vysokou skoro 40 mm v křupací obálce, to už mám dávno za sebou. Posledně to dorazilo rozflákaný, asi to nějakej pošťák zkoušel orazítkovat kladivem.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
A do třetice, modul z Číny, 28.11.2018 od nich a 6.12.2018 doma. Všechno šlo obyčejnou poštou zdarma, žádná rychlovka.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Ty matroši.
Ale opět, nebudu se hádat, neb víš vše a to vše víš nejlépe ze všech.
---
Ideální by bylo, kdyby sem Celeron opsal dvě počáteční písmenka, kterými začíná podací číslo. Bude hned jasno.
- tomasjedno