Materiál pro tisk
Moderátor: Moderátoři
Materiál pro tisk
A co to je za plast, který se používá na mléko a jogurtové nápoje? Ten je zase docela bílý a musí být nezávadný pro potraviny, takže asi PLA?
p32 píše:A co to je za plast, který se používá na mléko a jogurtové nápoje? Ten je zase docela bílý a musí být nezávadný pro potraviny, takže asi PLA?
Polyetylén nebo PET. Jak jsem psal, ABS na ledničkách na každý skoro kilo, bohyžel jen bílej. A nebo koupit rovnou granule. Říká Ti něco index toku?
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Co říkáte na tyto posuvy? Bude to vůbec splehlivé nebo se to časem vymačká či povolí?
https://www.thingiverse.com/thing:3300410
A abych nezakládal někde zbytečné vlákno, tak jaké barvy se používají na ty vytisknuté plasty, např. na postavičky atd.?
A kutilmile - nelituju tě
Karle, nejde o to jak jsi to psal, ale jen o pár věcí, kde si to potřebuji jen ujasnit.J ak psal Jirka, tak třeba na mlíko jsou jiné plasty než jsem myslel. Přesnou definici mi nakonec mohou dát v Olmě, musejí to tam mít. Jen nechci zbytečně dělat věci, které by mě pak jen štvaly kvůli ztracenému času. No a pomocí těch definicí těch značek se hrubě orientuji a to mi pro začátek bohatě stačí.
A kutilmile - nelituju tě