Přenosný telefon Siemens Gigaset C47H dvojí čas.

Sem patří samozřejmě i přístroje s "utrženým sluchátkem"- bezdrátové, ale vždy dále s okolním světem komunikující po vedení, a to nejen ve veřejných sítích.
Pro telefony GSM a podobné máme samostatnou sekci.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
TAKJAN

Přenosný telefon Siemens Gigaset C47H dvojí čas.

#1 Příspěvek od TAKJAN »

U tohoto tlf funguje čas ok, myslím zobrazený. V paměti zmeškaných hovorů je však čas jiný, nijak se neváže s reálným, ani minuty, prostě nesmysl. Vyndání aku nepomůže. Nesetkal se s tím někdo?
Osmdesat

#2 Příspěvek od Osmdesat »

Při volání se s caller ID přenáší i údaj o čase volání (bavíme se o analogové lince). Ten telefon slepě ukládá do historie hovorů, bez ohledu na čas, který má nastavený u sebe. Je to logické, bere ústřednu jako "vyšší autoritu". Můj Panasonic si dokonce svůj čas synchronizuje podle času přenášeného v příchozích hovorech. Nějaká ústředna má asi špatně nastavený čas. Kam to máš připojené? Na pobočkovku, VOIP adaptér, nebo přímo do sítě O2?
TAKJAN

#3 Příspěvek od TAKJAN »

Ha, už mi svítá. Dělá to asi od doby, kdy mám Odorik, takže přes VOIP Grandstream. Co s tím, v tom čas nejde přece nastavit, nebo jo?
rnbw

#4 Příspěvek od rnbw »

Pozri do nastaveni VOIP brany - ak podporuje NTP, tak zapnut a nastavit nejaky vhodny server.
TAKJAN

#5 Příspěvek od TAKJAN »

Dík
Odpovědět

Zpět na „Linkové telefony, faxy, tel. ústředny včetně domácích“