Ked to tak zobereš? Tá AIWA AD-F 910 má v papieroch:
10-20000Hz (normál)
10-22000Hz (metal)
80db - Dolby C
čo viac človeku treba? a za dobrý peniaz. Ale je veľa krásnych strojov.
Ináč to DBX som si vyrobil (v jednom AR to bolo) a vyskúšal - len tak zo zvedavosti na mojej AD-F 450 tke.
Ked som kúpil AD-F450 cca v 96-tom stála presne 6500 SK - tešil som sa jak malý chlapec. Potom som ľutoval že som mohol mesiac počkať a zobrať 850-tku. Tá už mala 3 head, dual cap.a 2 motory,krajší level meter,... - proste vyšší lvl.
mňa sa moc páčila Aiwa AD-R450 (Tuzex 1000 TK, made in India) reverzák, bias fine, dolby B/C asi tak rok 1987, potom odvozené mutacie 460 a 470 už v Priore a za koruny
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Ja viem. A na tvojom mieste (mať tú 910-tku) zoberem tú sadu + nové kladky ,rozoberem celú mechaniku,vyčistím,premažem...
Ved je zima - lepšie ako čumeť do telky.
Predam rôzne nove prevodove gumicky do Hifi - veží, DECK prehravacov, magnetofonov, gramofonov a pod. Uvedte značku aj model a ak viete, tak aj dlžku, priemer, šírku gumičiek a či má byť plochý - štvorcový.
plocháč řemen pro gramo Pioneer PL-335 no a tu 3 ks sadu pro deck Aiwa
ale jak dopravit do mého místa bydliště ? jo leda že někdy pojedeš kolem
a dohodneme se
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)