Vtipy, vtipné články a odkazy IV
Moderátor: Moderátoři
Faktem je, ze Francouzi se dostavaji do sracek z uplne stejnych duvodu jako vsichni na svete kteri dopustili aby se dostali k moci socky. A je uplne jedno jestli jde o nas, Rusko, nebo treba Venezuelu. Cim vic ty ve zcestne myslenky prosazuji, tim rychleji do tech sracek spadnou.
V tom případě je Kalousek taky levičák a socyjálysta? Dyť celá ta Toprdlánkova vláda doslova 🤐 na co šáhla - a to si říkají pravice ... U nás to je totiž úplně jedno, jestli vládnou rudý nebo modrý. Pod sebe hrabou úplně všecky a nevohlížejí se napravo nalevo, po nás potopa, hlavně že voni se nakapsujou.termit256 píše:To je ale sbirka bludu sepsanych zavilym komancem
Faktem je, ze Francouzi se dostavaji do sracek z uplne stejnych duvodu jako vsichni na svete kteri dopustili aby se dostali k moci socky. A je uplne jedno jestli jde o nas, Rusko, nebo treba Venezuelu...
A kutilmile - nelituju tě
Ano, občas se něco stěhuje zpátky, ale celková tendence to není.
Požádal jsem manželku, aby mě orálně uspokojila.
"Mám ti ho vykouřit?" zeptala se.
"Ne, stačí když budeš chvíli držet hubu."
Dalši by mohl být oranžový s reflexními pruhy.
Poliši by měli přezbrojit na starý Moskviče z 60-70 let, co se jim říkalo "Dlabanej ingot" pak by nemuseli nic řešit.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
EKKAR píše:Třeba přední kapota - nejdřív se lisuje za tepla
To já Ekkare netuším. Moje véhicule PSA má krápotu z alumínia a zbytek čumáku z lexanu. Takže kovářský procesy 20 století se na něm asi ve výrobě neuplatňují.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!