Prodám OZ OPA627BP OPA637BP OPA227P OPA602BP
Moderátor: Moderátoři
Prodám OZ OPA627BP OPA637BP OPA227P OPA602BP
OPA627BP PDIP 500 Kč/ks (k dispozici 12 ks)
OPA637BP PDIP 300 Kč/ks (k dispozici 12 ks)
OPA227P PDIP 70 Kč/ks (k dispozici 30 ks)
OPA602BP PDIP 200 Kč/ks (k dispozici 6 ks)
Platba prosím předem na účet, poštovné 60 Kč, zasílám následující den po připsání částky na účet. Případně možné osobní předání na Vsetíně.
Datum vyroby by se mel dat zhruba overit podle tech seriovych cisel, ale osobne se mi to hledat nechce.
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
Teda nevíme co je uvnitř těch pouzder, ale nápisy určitě nepochází z fabriky Texas instruments... Potisk nakřivo, jiné písmo, ani logo není moc věrohodné, neostré okraje... a nejspíš je to natištěné barvou, žádný laser jak používá Texas. Tyhle nápisy obvykle snadno umyje aceton nebo toluen a někdy pak je vidět i zbytky původního nápisu originálního výrobce, takže s největší pravděpodobností zjistíš že je to TL072 nebo při troše štěstí NE5532 (což není úplně navyhození narozdíl od TLka), i přesto že jsou to duály a tohle měl být singl! Běžná šikmooká praxe...
A pohádkám o železných zásobách ze sklepa dnes snad už nikdo nevěří, zvlášť u takových relativně moderních obvodů (tuším se začly vyrábět nějak v roce 2000-2001).
Kdybych stejné fejky po 2 dolarech za kus nekoupil taky, tak bych to tady nepsal. Byly to Texasí NE5532, za 2 doláče trochu drahý, ale za pokus to stálo. Občas se takhle podaří koupit i přetištěné vypájené originály, to mám pak radost
Ale rozhodně bych se to nepokoušel tady dobře prodat, to je fakt prasečina!
www.sigmaphon.cz
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
www.sigmaphon.cz
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
A však se zbavují konkurence, a samozřejmě jde taky o know how, co je dobré to si vezmou a zbytek produktů co moc nesypou ty postupně zruší. A hlavně jde o to že jeden člověk/firma ovládá dvakrát větší trh, kapitalistovo ego roste, stejně jako příjmy...
www.sigmaphon.cz
voitano píše:Taky mám ve sklepě odložený MAX038 za poctivých 800
Zrovna tohle nechápu, že maxim přestal vyrábět. Kdysi na škole sem si objednal vzorky (a bylo jich min 5) a jeden mi hrká v generátoru. Na moje pokusy dobré.. Takže vzorky různých MAX a AD mám v šuplíku v dílně a mimo té 038 sem ztratil přehled