Umělá zátěž AR_PE_05_1996
Moderátor: Moderátoři
Snímač teploty je na měděným mezikusu a je nastavenej na teplotu 70℃. Maximální proud, co zátěž sežere je 6,3A, prostě to co vydrží použitá trubičkovka 6,3A. Napětí jsem vyzkoušel 80V max při 1,8A. Ještě si na horní dekl vytisknu, zalaminuju a nalepím graf napětí/proud abych to někdy výkonově nepřehnal. Jedinný, co považuju za muškilu je, že na 10KHz je pokles proudu asi 15% proti nižším kmitočtům, 555 už FETa neutáhne.
Ale jinak konečná, krabice smontovaná a už stojí v regálu vedle jinejch měřáků.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
A kutilmile - nelituju tě
Nicméně i ten komplementární budič jsem dokonce i graficky zmínil výše. Jen bych tam dal něco odpovídajícího, třeba odtud.
Dříve bývaly schopnostmi podobné (nebo spíš lepší) transistory Zetex, kde je jim konec...
Takový driver se dá postavit na DPS velikosti nehtu u malíčku a vzniklý modul vložit coby součástku do stávajícího zapojení.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
Třeba já mám vhodných Zetexů i NXP dostatek (je fakt, že nejsem "průměrný bastlíř"). No a jsou i lidi, kteří toho mají neporovnatelně víc, než já, nebo zase mnohem méně.
Myslím, že tento diskusní "odkrok" je zcela zbytečný, prostě jsem Jirkovi poradil, co by tomu slušelo a ať si vybere sám.
kdo ne - hledá důvod.
Nějak se začínáme cyklit
kdo ne - hledá důvod.