Kde môže prebývať malware v PC ,aj po preinštale Win 10?

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
tiktak1953

#106 Příspěvek od tiktak1953 »

Vecer poziadam o od zajtra BAN.Vymazanie celej mojej komunikacie nech ne-zasiera toto forum slusnych ludi.Tiez co som slubil -zmazem.Ja mam nato, aby som si vyberal kamaratov,kde s kym budem!!! Tu za "OPYTANIE" robite kowboy-ku ako male deti,ja to nestrpim. Vo svete besnia šialenci,na slov. mafia, a vy podaktrorí sa tu hrate na poctivcov.Nech ma radost rnbw,aj ked neviem co je on tu.Takze od zajtra trvam oficialne na BAN-e!!!!!! Vo svete som sa nikdy nestratil,dosiahol sm nejedno prvenstvo,dokazal som to,co vy nikto nikda nedokazete!Vedel som ako chodit v tom bordely caute
Zbieram hlavne nefunkčné náramkové hodinky PRIM,prípadne rôzne opravím.
Urobím hodinársky kurz pre začiatočníkov podľa priania.
Kremik

#107 Příspěvek od Kremik »

Tohle bude taky prvenstvo. První BAN na novém fóru.
Chtěl BAgaNy, ale spokojí se i s BANem.
masar

#108 Příspěvek od masar »

A víš, že na BAN nemáš právní nárok? Admin nemá povinnost komukoliv na požádání udělit BAN. Máš právo na jiné věci (třeba sem nechodit), ale na BAN nee.
:wink:
tiktak1953

#109 Příspěvek od tiktak1953 »

rnbw píše: 20 črc 2026, 15:04 Kos a pri opakovanom poruseni pravidiel ban. Jednoduche a pochopitelne pre vsetkych.
----------------------------------
rnbw, staci na porusenie pravidiel,ked napisem ,ze detom sa maju plnit ich ...sny? Budem rad ked ten BAN za to dosiahnes.Ved je to take jednoduche ako pises,len ja som asi nechapavý.Este raz ti dakujem za tvoju angazovanost,iniciativu, si mimo ak ten ...... s mafiou.Zivot ,kruta realita je o inom! Na ukraine by si taketo mokre napady nedostal.Je mi ta luto.Nemam problem za to schytat BAN.Este nieco mas co ta trapí,nemozes spat?
ferdislav

#110 Příspěvek od ferdislav »

Zkus si ty pravidla přečíst, třeba pochopíš
EKKAR

#111 Příspěvek od EKKAR »

Lze požádat o dočasný zámek na všechny vlákna založený uživatelem a lze požádat i o omezení nebo zrušení přístupu do fóra, ale na vyhovění žadosti není právní nárok = administrace není povinná žádosti vyhovět. Stačí sem prostě přestat chodit respektive přestat přispívat, jako to už v minulosti udělali jiní - namátkou Honza "Takjan", David "Drirr" alias "Davidus" nebo třeba "Šťépa".
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Hill
Administrátor

#112 Příspěvek od Hill »

Zatím to pořád na BAN není,
Janka jsem jen upozornil na to, že nejsme inzertní portál (pravda, nedal jsem odkaz na Pravidla fóra, v nichž to o opakovaných nabídkách k prodeji je, ale rozuměno - komerčních, což ty Tiktakovy nesplňují). A taky, že si nás plete s fejsbůčkem.
Ale za to by se tu přece musel rozdávat BAN rovnou z korby, jak humanitární pomoc, všem, kdo si na něj vystáli frontu.
Tady tolerujeme dost dlouho a dost široce i témata, která s bastlením a vzájemnou pomocí nemají mnoho, ba i vůbec nic, společného, často dost daleko mimo rámec Pravidel, dokud někomu z moderátorů, či adminů, nebouchnou saze, když už toho je dost. A i v tom případě nanejvýš zamykají, či trhají a přesouvají, vlákna a trochu se uklízí.

Janko se vyjadřuje líp rukama, než slovem a písmem, je šikovný a vážím si ho za to, jak si poradí. Když ne, přijde se zeptat, ale taky dá vědět, jestli ty naše rady k něčemu byly. Že má občas problém, srozumitelně to napsat, inu, každý jsme nějaký, ale ruce na srdcata: nikomu z nás se někdy nepovedlo vyjádřit se tak blbě, že už z toho nešlo ven? A kolika z nás se to tu stává celkem pravidelně?
Je nás tu několik generací a přiznám se, že i mě už udolávají zkratky a názvy například v počítačové síťařině: než si je stihnu zapamatovat, co znamenají, a co to dělá, už je ta technika zastaralá, zařízení nová a s nimi i nové funkce, nové názvy a nové zkratky, které jsou pro vás, kdo s tím denně děláte, úplně normální. Myslete, prosím na to, že ne každý musí rozumět jazyku vašeho kmene, a mějte s ním trpělivost.
Tento příspěvek je vlastně taky OT, ale přidávám ho do vlákna, které si o něj řeklo.
Nemyslím si, že zrovna Tiktak dozrál k BANu a nedám mu ho. Aspoň teď ne.
Kremik

#113 Příspěvek od Kremik »

Tiktaku, jsi na elektrofóru, tak na to musíš trochu jinak. Poptávej třeba součástky, třeba pasivní, těch je všude hafo. No a v závěru poptávky dodáš, že když jich budou plné pracovní boty velikosti 44, bude to tak akorát :D
A dětem by se sny určitě plnit měly, to není na BAN, ale na pochvalu!
Tak vítej mezi námi! :wink:
Hill píše: 21 črc 2026, 09:45 Je nás tu několik generací a přiznám se, že i mě už udolávají zkratky a názvy například v počítačové síťařině
Jo jo, a já dostal zprda, když jsem se sem zaregistroval, za to, že jsem použil slovo avatar. Pamatuju si to :!: :D
PotPalo

#114 Příspěvek od PotPalo »

Život by sa nemal brať moc vážne, aj tak z neho nevyviazneme živí. Nenechte prchlivost cloumat svým majestátem. (platí pre všetkých)
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
tiktak1953

#115 Příspěvek od tiktak1953 »

PP,mudro si to napisal.
Tento problem hacknutia (DNS adresy servera utokom Hijacing) roureta lame rekordy v sledovani .Preto pri podozrivych presmerovaniach v prehliadaci na ine adresy,hry,aliexpres treba skontrolovat podla tunajsieho navodu adresu DNS servera ci nema skodnu,nebezpecnu adresu ako v mojom pripade :79.137.248.105.89.208.105.113.Bezny antivir tento problem nenajde.Po tomto utoku mi prestala tlacit aj tlaciaren,nedalo sa instalovat OS win 10 z USB a pribudali dalsie problemy.
Pre navstevnikov tohoto fora davam do pozornosti moje zlepsvaky,patenty,atd.Kazdy si tam najde nieco co v domacnosti,firme,atd. vyuzije.
https://elektrobastlirna.cz/viewtopic.php?t=48738
EKKAR

#116 Příspěvek od EKKAR »

Ešte by si sa Jano mohol naučiť zrezávať fotky inak ako ich povymazávať "Výber + Delete" v "Maľovaniu" a už sa s Tebou bude dáť aj takmer normálně po elektrikársku komunikovať ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“