Aktuálně Česká pošta 2022-2025
Moderátor: Moderátoři
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
- Behemot
- Kontaktovat uživatele:
Tasem udělal štitek, zajímavý totiž je, že se jaksi portál vůbec nezměnil (akorát už není možný dat balíg na pýčtu, jenom na adresu), tak schválně, co se bude dít, je to totiž podstatně větší, než ten jejich „základní pýčtovní služby“ baliček, kam se vejde úplný hovno (nejak 30 na 20 cm), to su zvědavé.
ADD// aha, takže takle to je, v KOMPLETNÍm ceníku furt balíg do ruky je, ai karkulátor to pořád uvádí, ale ve službách na webu je hovno. S vohledem na to, že řada služeb zmizla beze slova, su zvědavé, kdy todle zmizne taky…
- martinkopp
- Behemot
- Kontaktovat uživatele:
BTW základní služby čímdál dražší, esli vůbec to pýčta nezrušila, ale očividně ty plný patra velkejch baráků lenivejch 🤐 (třeba pracák) jsou málo, takže se z pýčty stává stále víc voficiální úřad a přebírajou agendu pracáku. Na co teda ty lempli na pracákách sou, to můžem rovnou zrušit, ne? Stejně mimo notoriky a jiný fetky jsou úplně k hovnu, žádnou slušnou prácu nikdy nikomu nenašli (výjimka akorát potvrzuje pravidlo
A kutilmile - nelituju tě
- Behemot
- Kontaktovat uživatele:
Když mi volala řidička/doručovatelka, tak jsem ji řekl, že nejsem doma a očekával, že zítra půjdu na poštu, ale sdělila mi, že mi balík ihned doručí do Alzaboxu, který mám 200 metrů. Během 10 minut mi přišel kód k vyzvednuti.
Takhle se to stalo poprvé (mívám i 100 balíků ročně) a za mě to je pokrok, i když to nezapadá do zdejší dezolátní komunity.