Předloha pro UV osvit

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
JirkaZ

#16 Příspěvek od JirkaZ »

To je klidně možné, ale kdysi není dnes.

A zítra bude ještě hůře, protože stádo je systematicky vychováváno a tlačeno k tomu, aby nepotřebovalo, lépe řečeno nevyžadovalo cokoliv, co se jen maličko odchyluje od tzv. "mainstreamu"...

Edit: Rayfilm R0310.1123C mají tady.
Kdo chce, hledá způsob;
kdo ne - hledá důvod.

Ze dvou možností často volím tu třetí.
petrfilipi

#17 Příspěvek od petrfilipi »

Myslím, že zkusím tyto. Jsou slabší, ale o dost levnější.

Ale IMHO je Rayfilm sázka na jistotu, díky za odkaz. Na webových stránkách Rayfilmu jsem tento typ ale nenašel.

Edit: volal jsem do firmy Rayfilm, v současnosti neprodávají žádné průhledné fólie pro laserový tisk.
Takže ty v obchodech budou asi nějaký doprodej.
Cust

#18 Příspěvek od Cust »

JirkaZ, píšeš, že jde vše doprdele, o stádu,... Je mi z toho nějak divně. Osobně nestíhám ani osazovat tišťáky natož abych je ještě vyráběl. Sháněl fólie tonery, experimentoval s různými tiskárnami... Promiň, na to nemám čas a ani peníze. A rozhodně se necítím někým, komu se jiný může posmívat jako členu stáda. Navíc si myslím, že to tu v prdeli už bylo a konečně se to zlepšuje. To že nefungují věci "z pravěku" je přirozené byť ti můžou vyhovovat.
JirkaZ

#19 Příspěvek od JirkaZ »

Custe, nejspíš máme odlišné spektrum a způsob práce a koníčků, jiný věk, jiné životní i pracovní zkušenosti, dost možná jiný "světonázor" atd. apod. Já to tady nechci víc rozebírat, nepatří to sem a nikam by to nevedlo.

Buďme rádi, že se shodneme alespoň v něčem. Myslím, že stupidních hádek na tomto fóru bylo a je moře a nehodlám k tomu přispívat.

To, co píšu a co ti vadí, bych mohl dnes doložit snad už celou studií, ale proč? Vítači, tleskači a SESR + jinak progresivisticky konformní jedinci to stejně nepochopí, nebo se tak budou tvářit... Lidí, kteří když mají na veřejnosti cokoliv kritizovat, tak přitom ztišují hlas, znám dost a chce se mi z toho zvracet. Nikdo se nepoučil.

Mně stačí, že vím, co vím a že to vědí i někteří další... Nehledej v tom primárně žádnou konspiraci, prostě už jsem jen trochu starej na to, aby mě mainstream libovolného názvu a druhu jakkoliv oblbnul.

Howgh.
Kdo chce, hledá způsob;
kdo ne - hledá důvod.

Ze dvou možností často volím tu třetí.
Cust

#20 Příspěvek od Cust »

ok, já jen že to vytahuješ ty a je to zbytečné, koníček akceptuju, ale neznamená to, že když se ti zhoršilo prostředí pro tvůj koníček, tak jde světo do ...

Ano je zbytečné to rozebírat, je zbytečné si stěžovat... Nicméně, jsem rád, že i přes to všechno ebastlirna stále funguje a je spoustu lidí ochotno poradit - předat své zkušenosti.
Odpovědět

Zpět na „Poradna“