Myčka nádobí Elektrolux KEMC3211

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Lukas-Peca »

Celeron píše:Ty si dáš na zakázkovou kuchyň z masívu do dveří myčky nějaký čudlíky a blikátka? Dotykovka na varný desce se ještě strávit dá a vše ostatní je schovaný.

Já bych nechtěl ani tu dotykovou varnou desku. Tu bych nesnesl už vůbec a když na to někde narazím, mám chuť to rozmlátit. Místo jednoho otočení knoflíkem, které bys zvládl za desetinu sekundy, musíš odemykat nějaké stupidní šmatlací ovládání a něco na něm lovit. Ideální, když ti do toho kypí voda z hrnce a celé se to zblázní a úplně nejlepší, pokud ještě musíš nejprve vybrat plotýnku, kterou chceš ovládat - i takové desky jsou. Jak se říká, jsou dva druhy kuchyní - jeden je hezký na pohled a ve druhém se dá vařit.

Kdyby bylo ovládání zepředu, tak bys aspoň viděl, co přesně se s tím děje.
JirkaZ

#17 Příspěvek od JirkaZ »

Lukas-Peca: nemám co dodat...

Zrovna od Tebe Celerone bych takový přístup nečekal...
Kdo chce, hledá způsob;
kdo ne - hledá důvod.

Ze dvou možností často volím tu třetí.
Cust

#18 Příspěvek od Cust »

Vařím často, vařím rád, na dotykovce "slide" i s časovačem na každou plotýnku zvlášť.
Jediný problém je, že když z hrnce uteče "voda" a vypne to varnou desku, tak se mi vymažou minutky. Vyhovuje mi to víc než knoflíky, asi nejsem kroutící typ. Na audio zesilovači zase preferuji volume spíše na kroutítku.
Myčku nemám - ten stroj je mi nesympatický.
Celeron

#19 Příspěvek od Celeron »

Co má společnýho design varný desky s mojí otázkou "A jestli je ovládání na hraně nebo panelu má jakej vliv na to, že se z neznámýho důvodu myčka rozeběhla prázdná?"
Mě je úplně fuk, co za čudlíky preferujete, pokud máte rádi kroutítka, dejte si tam třeba VS 63 z Obzoru Zlín. :lol:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
p32

#20 Příspěvek od p32 »

Celeron píše:"A jestli je ovládání na hraně nebo panelu má jakej vliv na to, že se z neznámýho důvodu myčka rozeběhla prázdná?"
A už jsi přemýšlel o tom, že jestli je plná nebo prázdná, tak to na to nemá žádný vliv? :lol:
Celeron

#21 Příspěvek od Celeron »

Tak ti vyhovuje dotaz proč se sama od sebe rozeběhla pár hodin po ukončení předchozího mytí? :roll:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
DedVseved

#22 Příspěvek od DedVseved »

Nemá ta myčka wifi? U naší myčky Bosch dokážu vybrat program a zapnout ji vzdáleně z telefonu.
p32

#23 Příspěvek od p32 »

Celeron píše:Tak ti vyhovuje dotaz proč se sama od sebe rozeběhla pár hodin po ukončení předchozího mytí? :roll:
Ano, to je už naprosto normální dotaz! Odpovím ti tak, jak bych odpověděl sám sobě ve stejné situaci. Jakým způsobem udělat to samé zapnutí a hlavně jaké jsou možnosti toho "samozapnutí", protože myčka se nikdy sama bez nějakého podnětu nezapne. Mimochodem, asi už nevíš, který program to byl a jestli to nebyl jen ten první po ruce při nastavování? U nás se občas stane, že žena při zapínání stiskne omylem něco jiného a diví se, co to dělá a spíše co to nedělá. Potom to stačí vyresetovat a funguje to normálně.:lol:
Hape
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Hape »

DedVseved píše:Nemá ta myčka wifi? U naší myčky Bosch dokážu vybrat program a zapnout ji vzdáleně z telefonu.

Tohle nechápu. To má nahrazovat odložený start? Nebo k čemu je to dobrý, když špinavý nádobí, nebo micí prostředek do ní vzdáleně po telefonu nedáš?
keemo

#25 Příspěvek od keemo »

toto same nechapu u kavovaru... nejvyssi rada Saeco kavovaru ovladatelna pres aplikaci v telefonu nebo hlasem pres Alexu... Naco? stejne tu rit musis zvednout a ten hrnek si tam postavit a pak si jej vzit... a co vetsinou ctu v diskusich tak si jen lidi stezuji ze tam neco nefunguje - slaby dosah wifi, neda se pripojit k serverum a podobne kydy... zehlici prkno laurastar s bluetooth... aby si videl ze ti dochazi voda a kdy mas vymenit filtr... no uzasne, nutne to potrebuji domu ...
Cust

#26 Příspěvek od Cust »

Mám pračku ovládanou pře wifi. Ráno tam nahážu hadry, odpoledne než jdu z práce domů pračku spustím přes telefon. Když přijdu domů přehážu čerstvě vyprané prádlo do sušičky. S předchozí pračkou jsem to řešil přes odložený start (je to někdy výhodnější - nezapomeneš to zapnout).
@Celerone, přikláním se k názoru, že jsi na tom nackval něco, co jsi nechtěl a nevíš o tom.
DedVseved

#27 Příspěvek od DedVseved »

Hape píše:
DedVseved píše:Nemá ta myčka wifi? U naší myčky Bosch dokážu vybrat program a zapnout ji vzdáleně z telefonu.

Tohle nechápu. To má nahrazovat odložený start? Nebo k čemu je to dobrý, když špinavý nádobí, nebo micí prostředek do ní vzdáleně po telefonu nedáš?

Nejde jen explicitně o zapnutí, ale i ten odložený start nastavím jednodušeji na telefonu, než když se budu hrbit nebo dřepět u myčky. Využívám to minimálně, šlo jen o připomenutí, že když se něco "zapne samo", tak v tom může mít prsty třeba vzdálené ovládání.
Přílohy
bosch-home.jpg
bosch-home.jpg
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Lukas-Peca »

Zajímavé, máti má myčku Bosch (Siemens) a už 22 let funguje, aniž by potřebovala naléhavé aktualizace přes wifi.
Cust

#29 Příspěvek od Cust »

A jak by jsi aktualizoval komunikační firmware, když ho tam nemáš...
JirkaZ

#30 Příspěvek od JirkaZ »

Jo pánové, není nad to být frikulínský a nechávat doma nehlídané běžící spotřebiče...

Nebo už se požár taky dá uhasit apkou? Totéž se zaplavením (a necitujte mi tu prosím různé marketingové žvásty o "ochraně" před ním)...

Hlavně že máte všechna možná tzv. "oprávnění", ale myšlení jde stranou...
Kdo chce, hledá způsob;
kdo ne - hledá důvod.

Ze dvou možností často volím tu třetí.
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“