Intel Ivy Bridge + HDMI audio
Moderátor: Moderátoři
rnbw píše:Podpora HP je uplne neschopna, oni ani nebudu vediet, ze nejaky HP Pro 3500 kedysi vyrobili...
To co píšete platí zejména u obecné uživatelské podpory HP, ale na specifické technické podpoře, na kterou jsem zde uvedl odkaz, u podobných technicky specifických problémů kontaktují specializované servisní techniky HP a ti dokážou s ledasčím poradit což se o obecné uživatelské podpoře moc říct nedá. Takže stále doporučuji zkusit se tam na daný problém poptat a nebo se zkusit poptat rovnou v servisu specializovaném na počítače HP. Ostatně za zeptání nic nedá a pokud mu pomohou tak tím může jen získat.
Netvrdím, že v každém případě dokážou všude, vždy a ve všem dobře poradit. Nicméně z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že u různých technických problémů jsem už nejednou získal třeba právě přes specializovaný servis dobré informace, které mi pomohly a nemusel jsem je hledat nikde po diskusích, ale rozhodnutí zda se zeptáte i jinde je samozřejmě jen na Vás.
Když to ovšem vidíte tak, že když už to neví někdo tady, tak to přece nemůže vědět nikdo nikde jinde a i kdyby to někde snad věděli tak to přece zaručeně neřeknou a nepomohou, tak to se opravdu raději už nikde jinde neptejte a rovnou to vzdejte.