Ahoj vsem,
MASAR: Dekuji za vysvetltleni
Rekl bych, ze po oprave studenaku byla cela chyba v tom, ze jsem nevedel jak spravne radiostanici se zesilovacem ovladat. Nyni je mi vse jasne.
Co se tyce kondenzatoru, tak se budu dal snazit sehnat original. Rad bych tak zesilovac udrzel v puvodnim stavu, stejne nebude pouzivan. Verim, ze se mi kondik podari sehnat. I tak ale dekuji za veskere informace. Nevim, kdo jiny by mi s tim pomohl.
ok1hga:
Budu se tim ridit. Rikal jsem si, pokud jsem v dome tak se to ven asi nedostane, nicmene 50W je 50W. Take jak rikas, citlivost dnesnich prijimacich zarizeni bude jinde nez drive.
Jsem si vedom ze pouzivani tohoto zesilovace neni v poradku ani pro CB (R109) pasmo. Jak jsem jiz zminil, zesilovac nebude pouzivan. Je to jen sberatelska zalezitost kterou chci mit v OK stavu.
Vim, ze nemci za vallky byli schopni dohledat vysilacku, tudiz pro dnesni zarizeni to nebude asi zadny problem. Myslim, ze nejen radiotelekomunikacni urad, ale i armada na to bude mit velice efektivni nastroje.
Vazim si techto informaci a beru to na vedomi.
Dekuji ti take za kontakt na Miru OK1JMO. Jeste jsem mu nepsal, ale az sezenu spravny kondenzator k oprave a prepajim to, velice moc rad se mu ozvu.
Jsem moc rad, ze jsem vas tu potkal