Například kabel typu TCEPKPFLE 1x4x0.4 ( nebo 0.6/0.8 )
A dále 3x4, 5x4, 10x4 atp.
Moderátor: Moderátoři
Já jsem nějak nebyl schopen rozpoznat rozdíl mezi O2 a CETIN. Nikdy jsem nerozpoznal rozdíl mezi lidmi z O2 a Cetinem. Navíc, když se mi pracovníci představovali jako Cetin, tak mi dávali vizitku s logem O2 a mailovou adresou O2.ZVUK2000 píše:Hill má pravdu až na jednu maličkost. Sítě už nemá na starosti O2, ale společnost CETIN.
Část stavby je na mém pozemku, ve smlouvě je něco ve smyslu "pozemek bude uveden do původního stavu". A hádám, že tuhle větu budu chápat úplně jinak než realizátor.HF_Tech píše:Ty kabely jsou do budoucna stejně k ničemu, tak je nech ležet. Kdyby po nich něco jelo, tak už to někdo dávno vyřešil.
S uvedením pozemku do původního stavu jde o to, zda je pozemek tvůj nebo obecní. Pokud je pozemek tvůj tak máš podepsaný papír, kde je uveden investor a toho můžeš prudit.
Sdělovací kabely na železnici patří Správě železnic st. organizaci, s nimi místy vedou optické kabely ČD Telematiky a.s., kterou vlastní České dráhy.Cust píše:No, a já jel roky internetem po železnici optikou a provozoval to CESNET.ZVUK2000 píše:Stále sítě patří Cetinu. Analog je na železnici. Koleje patří správě železnic.