obchod se soucastkami

Náhrady součástek všeho druhu, informace a dotazy k součástkám

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Sendyx

#16 Příspěvek od Sendyx »

Kdysi byl katalog na CD přehledný, pěkně podle oborů. Ten nový paskvil nechápu.
Crifodo

#17 Příspěvek od Crifodo »

když někdo "nemá poštovné", tak to zkrátka zahrne do ceny. Absence poštovného je tržní fígl a marketingová pastička, ekonomicky je to pitomost.
Ze stejného hlediska nemám rád pizzerie, kde je doprava zdarma, protože tam vím, že moje pizza u stolu na místě má v sobě zahrnutý nedobrovolný sponzorský příspěvek pro ty, kteří se válejí u televize a nechají si ji dovézt. Je to takový pokus o návrat ke komunismu.
istrasil
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od istrasil »

to je zrejme, ale treba u Farnella to neni prilis likvidacni. Spis se divim, ze me s myma objednavkama jednoho-dvou brouku na vyvoj v cene kolem 250 korun jeste nevyhnali:)

Zrovna Farnellaci pres ROTHsware jsou mne velmi sympaticti, prehledny tisteny katalog, na webu konkretni stav skladu, terminy dodrzuji a da se s nimi mluvit. Ceny jsou sice vyssi, ale jistota toho, ze dostanu to, co jsem objednal a od toho vyrobce, ktereho uvadeji na webu, je daleko vetsi nez u pofidernich obchodniku s levnym zbozim - tedka jsem treba koupil v GMku deset triaku a jako znacka vyrobce je na tom GM. Kurnik copak tohle se muzu odvazit strcit do profi zarizeni?
EKKAR

#19 Příspěvek od EKKAR »

Co máš proti General Motors...?
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
tatous

#20 Příspěvek od tatous »

Tak jsem se dnes pobavil.. Blíže neurčená firma ( viz krabice) vřídila moji objednávku. Dva IC LT1491-SMD (SO14). Zabaleno v 1 krabice vxšxh
13,5x32x23 cm, v polystyrenové drti druhá krabice 4,5x20,5x15,5cm, v platovém sáčku pouzdro na SMD obvody a v něm dva IC - ta dvě černá nic v modrém oválu. Snad netřeba komentovat
Přílohy
LT1491b.jpg
(57.82 KiB) Staženo 119 x
istrasil
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od istrasil »

tatousi, to mas jeste v pohode... mne konecne dorucili po 3 tydnech objednavku peti polozek, dodali jedinou z toho (o zbytku ani vidu ani slechu, mozna nakonec dobre, protoze jsem stejne vsechno musel poshanet jinde) a protoze se poprve objednavka "ztratila" a zrovna neco vyprodali, tak je to nahrada a budu muset bastlit redukcni tistak, proste super.

Btw, nemate nekdo plonkovni AT45DB321, varianta TI nebo TU (TSSOP)?
tatous

#22 Příspěvek od tatous »

istarasil, tak jednoduché to nebylo, zde je citace z urgence zásilky :
"...musím Vám říct, že podobný případ nepamatuji. Nejste v našem systému, není na Vás vydaná faktura, ale obdržej jste potvrzení o odeslání zboží. Zásilka nedošla do ČR, ale je vidět v systému přepravce. Pracuju na vyřešení celé záležitosti. Ihned jak budu mít potřebné informace, budu Vás kontaktovat."
Potom za několik dnů přišla první část zásilky , na fotce je druhá část a ještě zbývají 18F2550_SMD. Snad se jich také dočkám a ve stejné bedně. Aspoň bude mít žena radost z krabice na Vánoční cukroví.
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Kaca »

Dobrý je taky ELEKTROSOUND Plzeň Borská 33
Odpovědět

Zpět na „Součástky“