Tesla CK-3370XT
Moderátor: Moderátoři
Killroy
zde: evz.becvar@email.cz
medabeda píše:Když už hlášky zákazníků,tak jednu přidám.Po třech hodinách pátrání ve 100Hz TV,v přetopeném bytě se světlem rovnajícím se třem svíčkám na dort a pracovní ploše velikosti nočního stolku,po výměně vadného SMD ellytu se ptá zákaznice co to bylo.Na mou odpověď dodá:,,On to táta říkal,že to bude nějaká blbost za pár korun,lampa nebo kondik ! ´´.
V takových podmínkách jsem dělával za mlada.Výsledek?Oči v háji,proto už u zákazníka nedělám.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
bumbo píše:medabeda píše:Když už hlášky zákazníků,tak jednu přidám.Po třech hodinách pátrání ve 100Hz TV,v přetopeném bytě se světlem rovnajícím se třem svíčkám na dort a pracovní ploše velikosti nočního stolku,po výměně vadného SMD ellytu se ptá zákaznice co to bylo.Na mou odpověď dodá:,,On to táta říkal,že to bude nějaká blbost za pár korun,lampa nebo kondik ! ´´.
V takových podmínkách jsem dělával za mlada.Výsledek?Oči v háji,proto už u zákazníka nedělám.
Kdyby jenom oči,ale i nervy.Když ti stále někdo kouká přez rameno a vyptává se na samé ptákoviny a ty nevíš na co se máš soustředit.
Nedělám už to dávno a vrcholně nesnáším když si někdo něco koupí a přijde otravovat s tím že to nedokáže sám naladit. V poslední době hlavně STBoxy a tak podobně. Někteří žijí v hluboké naivitě ovlivnění 🤐 reklamou ČT a panem Hrubešem: "tohle je samička, toto sameček a tady je scart. Zapojíte to tam a tam a jede to". Kopl bych ho do (_!_) zepředu, vola.. Jen dneska mi tu otravovali 2x. Místní anténář má zlomenou nohu...
Sry za odbočení od tématu.
Killroy