Win XP SP3

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Mendor

#16 Příspěvek od Mendor »

p32 píše:8O Sakra, to už je jedna hodina zítra ráno ? :P

Tak si uprav v profilu GMT+2 a máš vystaráno.
p32

#17 Příspěvek od p32 »

Aha, to mě opravdu nenapadlo. To je asi přednadstaveno na jiný základní čas, že ? :o

Tak asi to blylo nastaveno na +10 ani nevím proč. Tak se omlouvám za vlastní hloupost. :lol:
kybl

#18 Příspěvek od kybl »

Roman
p32

#19 Příspěvek od p32 »

No, když je toho třináctého, tak se Microsoftu prostě daří. To je jak s novým typem auta - aspoň rok nekupovat.
Ale tu zálohu bych doporučoval udělat vždy.
tominekk
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od tominekk »

ja si nedovedu pomoci, ale musim take neco napsat.
v oblasti IT jsem uz dlouho, jako svuj OS pouzivam az na vyjimky nekterou distribuci Linuxu. Obcas zavitam mezi MS a nestacim se divit.
Mam XP SP2 a vubec si nedovedu predstavit duvod, proc tento system opouste kvuli necemu jinemu od MS! Kdyz mi nekdo rekne, ze ma Visty a ze mu slapou oproti XP rychle, tak to urcite neni Vistama, ale HW!!!
A to je stejne i u SP3! Vzdyt neprinasi nic zazracneho, nic noveho! Spis zanasi dalsi nove mezery a chyby! Pokud vam SP2 funguje, tak rozhodne nemente!!!
SP3 mozna za rok, mozna za dva, mozna vubec!

Ad. chyby SW. Sice je 3. tisici-leti, ale pocitace nejsou na svete ani 100 let! Soucasni programatori, tedy nemaji skoro zadne zkusenosti od svych predchudcu, takze se neni cemu divit. Jen je skoda, ze to davaji, tak okate znat! :(
Chytrej člověk se učí chybama, ale jenom blbec těma svejma!
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Jenys »

Tak chlapi, když jste tu začali s tím SP3, tak jsem si říkal, že bych to mohl zkusit. Četl jsem si o tom různé příspěvky, některé negativní a i odrazující...ale já starý pokustón si říkal, zkus to maximálně se to celé zboří a přejdu na druhý disk a postupně budu napravovat Mrkvosofťácký výtvor.
Je to tak dvacet minut, po instalaci...modrá smrt nepřišla a systém bez problémů naběhl jako normálně....tak nevím, jestli něco ještě přijde časem,....ale zatím dobré :lol: :wink:

Jen jsem zvědav, co mi to vlastně přinese za výhody :idea: :wink:
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
Mendor

#22 Příspěvek od Mendor »

Já mám taky nainstalován SP3 a zatím žádná smrt nepřišla
Naposledy upravil(a) Mendor dne 14 kvě 2008, 13:10, celkem upraveno 1 x.
p32

#23 Příspěvek od p32 »

Jsem opravdu zvvědavej na to, jaké výhody ten SP3 někomu přinese. Přece jen se každej rád pochlubí než pomluví, takže pište ty výhody :lol:
stepa
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od stepa »

Ja bych se spise ptal, kolik dalsich oken a spywaru timto Maly mekky zanesl do systemu, aby uzivatele byli jeste vice pod kontrolou.
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Jenys »

stepa píše:Ja bych se spise ptal, kolik dalsich oken a spywaru timto Maly mekky zanesl do systemu, aby uzivatele byli jeste vice pod kontrolou.

Tak určitě si tam něco na šmírování dali, snad se mi podaří těma programama proti spywaru a malwaru a tak. ...zlikvidovat. Někde jsem slyšel, nevím zda to bude pravda, že by to mělo umět odstranit ty přebytečné záplaty a aktualizace, co nafukují systém....tak jsem zvědav :wink:

A zvědav, co mi to vůbec vylepší, nebo naopak pokazí :?:

Neví někdo co je to za program, Vyčisti.cz, nebo nějak tak. Mělo by to čistit PC od různých balastů co zůstanou třeba po registracích a po odinstalování programů v registrech, prý je to jednoduché i pro laiky :?: :lol: Ale chtějí za to asi přes 400Kč
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
proel64
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od proel64 »

Zhovaraju sa dve skatule pohodene pri kontajnery.Jedna hovori:"A ty co si zac?"druha smutne odpovie:"Som skatula od pc hry"."A preco si tu pri kontajnery"?-spyta sa zase."Lebo som nefungovala pod windowsami"odpovie druha a obratom sa opyta prvej:"A ty si kto?"Ja som
skatula od windowsu....
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Jenys »

Zatím PC s SP3 balíčkem funguje bez problémů :wink:
Mendor

#28 Příspěvek od Mendor »

Zaznamenal jsem první závadu, nevím jestli to s tím souvisí, ale před SP3 to nikdy neudělalo.
Po připojení druhého PC do sítě se na obou strojích vedle hodin objevil žlutý trojúhelník a v bublině bylo napsáno „ Windows: systémová chyba, IP adresy se blokují“. SP3 jsem odinstaloval a je klid.
Radix

#29 Příspěvek od Radix »

Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“