Chybova hlaska TV Thomson

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Killroy
Moderátor

#16 Příspěvek od Killroy »

lada2: tady je spousta lidí co se tím živí a takoví jako ty jim bohužel ujídají. Proto taky ta "vstřícnost" když je hned z prvního dotazu poznat že nevíš která bije. Pokud chceš debatovat, tedy prosím odpověď k tématu vlákna a jak jsi vyřešil chybovou hlášku. Tabulku jsi dostal a tak tedy do toho. Poté se uvidí kdo z nás je tím hlupákem co akorát žvaní. Plkat cokoliv dalšího nemá žádnou hodnotu.

Killroy
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od jezevec »

lada2 píše:Killroy: Je pravda, ze oprava TV neni muj denni chleba. Delam to spis prilezitostne.
Ucastnim se jinych diskuznich for, kde pokud vim -> odpovim nebo nahodim tip (i bez silackych reci). K takovemu ucelu prece takova fora jsou. Nebo snad ne? Tebe bych teda zaradil do diskuzni skupiny stylu novinky.cz.
Az treba ty das thread napr. na mcu.cz, s podobnou laskou a peci ti dam odpoved, jakou jsi mi dal ted ty.
Ale co? Pro hlupaka kazdy hlupak.

Zas jeden chytrolín, chtěl jsem k tomu něco dodat, ale asi to nemá cenu...
Návštěvník

#19 Příspěvek od Návštěvník »

lada2 píše:Killroy: Je pravda, ze oprava TV neni muj denni chleba. Delam to spis prilezitostne.
Ucastnim se jinych diskuznich for, kde pokud vim -> odpovim nebo nahodim tip (i bez silackych reci). K takovemu ucelu prece takova fora jsou. Nebo snad ne? Tebe bych teda zaradil do diskuzni skupiny stylu novinky.cz.
Az treba ty das thread napr. na mcu.cz, s podobnou laskou a peci ti dam odpoved, jakou jsi mi dal ted ty.
Ale co? Pro hlupaka kazdy hlupak.

Milý "lado2" , tato odpověď by se dala kopírovat Tobě i dalším debílkům , co si představují "bastlírnu" , jako charitativní organizaci .
Ty vlezeš do tv bez širších znalostí a snažíš se všechny přesvědčit , že jsi borec nad kterého není , tvé rádoby odborné řeči proložíš angličtinou a čekáš , že se všichni pos..rou .
Ano je to o vzájemné pomoci , ale : buď to prošlo servisem a ten to vrátil , nebo je dotyčný "koníčkář" .
Věř mi , že keců o tom , jak se na mě obrátil kamarád , nebo je to oprava pro chudou a neduživou maminku , či tetičku a pod. je tu také dost od podobných vychcánků .
Ty osobně máš představu "vyčůraných probíračů" zakázek , kteří to nejdřív zkusí a když to nevyjde (oprava) , tak to někomu nadělí . Dle mého a nejen mého názoru , spadáš do této kategorie . Proto jsou reakce kolegů , ostatně i moje , takové , jaké jsou . Zdravím Ivan
TomasX

#20 Příspěvek od TomasX »

Léta jsem se řídil pravidlem, že informace a rady pouze vyměňuju za jiné. :oops:
Pokud se našel kolega, který jen "čerpal a nenabízel" - měl smůlu.
V dnešní době to platí dvojnásob. :evil:
Charita je úplně jiný obor činnosti. :wink:
Machr jsme každý, ovšem vždy v oboru někoho druhého ...
lada2

#21 Příspěvek od lada2 »

Je naprosto neuveritelne, co se clovek o sobe dovi, kdyz se na neco zepta v diskuzi. 8-)
TomasX: Ja se radeji ridim pravidlem, ze pokud muzu - pomuzu (nekdy si jako charita pripadam, ale nevadi mi to). Spouste lidi tim udelam radost a to ja rad. A za vycuraneho se rozhodne nepovazuji (jak tu nekdo pohotove nahodil). Ale take se nebojim zeptat, kdyz neco nevim.
Panove. Nechme toho. Preji hodne zdaru....
Nazdar.
Zbynek

#22 Příspěvek od Zbynek »

Ahoj.
Kašli na bláboly některých mentorů a nenech se jimi znechutit. Použij poskytnuté kódy a zkus napsat jak jsi dopadl. To je hlavní.
Nicméně platí co píše Killroy: ..."tady je spousta lidí co se tím živí a takoví jako ty jim bohužel ujídají".... To je realita s kterou se nedá nic udělat. Snad jen sprostě urážet a napadat ostatní diskutující. Ale toho profesionál není hoden :? .

Ahoj Zbyněk.
Mysteri

#23 Příspěvek od Mysteri »

lada2: možno by stačilo, keby si sa aspoň zaregistroval... Možno celkový pohlad a pristúp by bol potom trochu iný :wink: Keď sa niekto nezaregistruje, tak to potom vyzerá tak, že sem prišiel ako do ,,kuchárskej knihy", kde vyriešia problém za neho, ale on tu pri tom nemieni nikomu poskytovať SVOJE skúsenosti :(
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“