Chybova hlaska TV Thomson
Moderátor: Moderátoři
Killroy
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
lada2 píše:Killroy: Je pravda, ze oprava TV neni muj denni chleba. Delam to spis prilezitostne.
Ucastnim se jinych diskuznich for, kde pokud vim -> odpovim nebo nahodim tip (i bez silackych reci). K takovemu ucelu prece takova fora jsou. Nebo snad ne? Tebe bych teda zaradil do diskuzni skupiny stylu novinky.cz.
Az treba ty das thread napr. na mcu.cz, s podobnou laskou a peci ti dam odpoved, jakou jsi mi dal ted ty.
Ale co? Pro hlupaka kazdy hlupak.
Zas jeden chytrolín, chtěl jsem k tomu něco dodat, ale asi to nemá cenu...
-
Návštěvník
lada2 píše:Killroy: Je pravda, ze oprava TV neni muj denni chleba. Delam to spis prilezitostne.
Ucastnim se jinych diskuznich for, kde pokud vim -> odpovim nebo nahodim tip (i bez silackych reci). K takovemu ucelu prece takova fora jsou. Nebo snad ne? Tebe bych teda zaradil do diskuzni skupiny stylu novinky.cz.
Az treba ty das thread napr. na mcu.cz, s podobnou laskou a peci ti dam odpoved, jakou jsi mi dal ted ty.
Ale co? Pro hlupaka kazdy hlupak.
Milý "lado2" , tato odpověď by se dala kopírovat Tobě i dalším debílkům , co si představují "bastlírnu" , jako charitativní organizaci .
Ty vlezeš do tv bez širších znalostí a snažíš se všechny přesvědčit , že jsi borec nad kterého není , tvé rádoby odborné řeči proložíš angličtinou a čekáš , že se všichni pos..rou .
Ano je to o vzájemné pomoci , ale : buď to prošlo servisem a ten to vrátil , nebo je dotyčný "koníčkář" .
Věř mi , že keců o tom , jak se na mě obrátil kamarád , nebo je to oprava pro chudou a neduživou maminku , či tetičku a pod. je tu také dost od podobných vychcánků .
Ty osobně máš představu "vyčůraných probíračů" zakázek , kteří to nejdřív zkusí a když to nevyjde (oprava) , tak to někomu nadělí . Dle mého a nejen mého názoru , spadáš do této kategorie . Proto jsou reakce kolegů , ostatně i moje , takové , jaké jsou . Zdravím Ivan
-
lada2
TomasX: Ja se radeji ridim pravidlem, ze pokud muzu - pomuzu (nekdy si jako charita pripadam, ale nevadi mi to). Spouste lidi tim udelam radost a to ja rad. A za vycuraneho se rozhodne nepovazuji (jak tu nekdo pohotove nahodil). Ale take se nebojim zeptat, kdyz neco nevim.
Panove. Nechme toho. Preji hodne zdaru....
Nazdar.
Kašli na bláboly některých mentorů a nenech se jimi znechutit. Použij poskytnuté kódy a zkus napsat jak jsi dopadl. To je hlavní.
Nicméně platí co píše Killroy: ..."tady je spousta lidí co se tím živí a takoví jako ty jim bohužel ujídají".... To je realita s kterou se nedá nic udělat. Snad jen sprostě urážet a napadat ostatní diskutující. Ale toho profesionál není hoden
Ahoj Zbyněk.