Chybova hlaska TV Thomson

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
lada2

Chybova hlaska TV Thomson

#1 Příspěvek od lada2 »

Zdravim,
opravuji televizi Thomson 29dz210s. Po prepnuti ze stand-by rezimu 2x problikne cervena LED a za 1 sec zase cervena LED problikne 7x. Nepodarilo se mi dohledat na jako chybu tato hlaska upozornuje. Nemate s tim nekdo zkusenosti?
Diky Lada
Killroy
Moderátor

#2 Příspěvek od Killroy »

Stačí jen hledat...

Killroy
Peterseal

#3 Příspěvek od Peterseal »

Tu mas error kody:
Přílohy
INFO TECN ICC17-1.pdf
(17.35 KiB) Staženo 311 x
Killroy
Moderátor

#4 Příspěvek od Killroy »

Jak je vidět někteří jsou nepoučitelní a je otázkou zda dotyčný tazatel ví co vlastně znamenají.

Killroy
Peterseal

#5 Příspěvek od Peterseal »

Killroy píše:Jak je vidět někteří jsou nepoučitelní a je otázkou zda dotyčný tazatel ví co vlastně znamenají.

Killroy

:?: teraz nechapem komu to bolo myslene.
juca

#6 Příspěvek od juca »

No chybove hlasenia u TH. nirkedy zavadzaju, stalo sa mi viac krat.
juca
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od jezevec »

Peterseal píše:
Killroy píše:Jak je vidět někteří jsou nepoučitelní a je otázkou zda dotyčný tazatel ví co vlastně znamenají.

Killroy

:?: teraz nechapem komu to bolo myslene.

No přece tobě...
Killroy
Moderátor

#8 Příspěvek od Killroy »

Já jsem tím chtěl naznačit že není vhodné každému no-name tazateli všechno hned vyklopit. Ale když už se tak stalo - myslím že znát chybovou hlášku neznamená také znát i její řešení. K tomu je třeba vědět víc. A to tady asi bude chybět.

Killroy
Peterseal

#9 Příspěvek od Peterseal »

Killroy píše:Já jsem tím chtěl naznačit že není vhodné každému no-name tazateli všechno hned vyklopit. Ale když už se tak stalo - myslím že znát chybovou hlášku neznamená také znát i její řešení. K tomu je třeba vědět víc. A to tady asi bude chybět.

Killroy

Ja sa snazim riaddit tymto: Ked viem,alebo si myslim ze viem pomoct,pomozem.
A BTW co sa stalo s eserviceinfo?
lada2

#10 Příspěvek od lada2 »

Peterseal: Dekuji za odpoved. Moc jsi mi pomohl.
Samozrejme se jako prvni ridim heslem: "Before asking bumb questions I'll use google". Zkusil jsem, ale nepomohlo. Proto jsem dal thread do teto diskuze. Bohuzel jsou nekteri chytrejsi nez ostatni a takove dotazy je urazeji. Tem se samozrejme omlouvam a preji hodne "uspechu" v zivote.
Killroy
Moderátor

#12 Příspěvek od Killroy »

lada2 píše: Samozrejme se jako prvni ridim heslem: "Before asking bumb questions I'll use google". Zkusil jsem, ale nepomohlo. Proto jsem dal thread do teto diskuze. Bohuzel jsou nekteri chytrejsi nez ostatni a takove dotazy je urazeji. Tem se samozrejme omlouvam a preji hodne "uspechu" v zivote.

O chytrosti to není a nikoho to neuráží, jen si myslím že se snažíš o něco na co sám nestačíš a doufáš že tě někdo povede ruku. Jinak bys ten dotaz takto neformuloval a věděl bys o co jde. Ale kalit vodu umíš dobře. Protože kdybys byl zadal ten problém do googlu jak píšeš, tak tě na error code "thomson" vyjede odkazů že je budeš číst do večera.. Prosím, rád bych tedy znal odpověď na to co znamená ta chybová hláška a hlavně tvé řešení té závady. Pokud mi správně odpovíš, prozradím ti k tomu to zásadní co se osvědčilo a co určitě nevíš.

Killroy
Killroy
Moderátor

#13 Příspěvek od Killroy »

Peterseal píše: Ja sa snazim riaddit tymto: Ked viem,alebo si myslim ze viem pomoct,pomozem. A BTW co sa stalo s eserviceinfo?

I tak bych zůstal skromnější v rozdávání informací kdekomu kdo sem jednorázově zabloudí jen když něco potřebuje. Ne vždy je to zcela vhodné a kondik už ti to vysvětlil. Co se týče www.eserviceinfo , tak vím pouze to že nejde. Ale protože ho skoro nevyužívám, tak mi to zatím nějak netrápí..

Killroy
workhard
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od workhard »

Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
lada2

#15 Příspěvek od lada2 »

Killroy: Je pravda, ze oprava TV neni muj denni chleba. Delam to spis prilezitostne.
Ucastnim se jinych diskuznich for, kde pokud vim -> odpovim nebo nahodim tip (i bez silackych reci). K takovemu ucelu prece takova fora jsou. Nebo snad ne? Tebe bych teda zaradil do diskuzni skupiny stylu novinky.cz.
Az treba ty das thread napr. na mcu.cz, s podobnou laskou a peci ti dam odpoved, jakou jsi mi dal ted ty.
Ale co? Pro hlupaka kazdy hlupak.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“