Nový dizajn zosilňovačov

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Cust

#16 Příspěvek od Cust »

mě se to i docela líbí, jen ty ledky a ta mřížka na odvětrání :roll:
dj_Paul

#17 Příspěvek od dj_Paul »

Určitě to má i dřevěný chladič
Peterseal

#18 Příspěvek od Peterseal »

Mne sa to celkom paci :) ..Ma to svoje chybycky ale videl som aj horsie, ovela horsie.
mtajovsky

#19 Příspěvek od mtajovsky »

dj_Paul píše:Určitě to má i dřevěný chladič

To ne, zesilovač je celý dřevěný, jen chladič je dubový. :D :D
Andrea

#20 Příspěvek od Andrea »

Akorát mi neni jasný, jak z toho dubu udělali wafer na výrobu polovodičů. Ve škole nás učili, že ten wafer musí být naprosto homogenní a ten dub je v řezu takový kroužkatý 8O
Cust

#21 Příspěvek od Cust »

Andreo, to musíš dělat z kořene, tam je to v oukeji...
Crifodo

#22 Příspěvek od Crifodo »

Když to porovnám třeba s touhle hrůzou, která se liší jen počtem snobů kteří na ni naskočí, tak si říkám, kdo si z designu potažmo z lidí udělal větší prdel? :twisted:
EKKAR

#23 Příspěvek od EKKAR »

To vypadá, jako by se někdo inspiroval pípou v oblíbené osvěžovně...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Cust

#24 Příspěvek od Cust »

Pan Petřík musí mít neuvěřitelnou fantazii...
Crifodo

#25 Příspěvek od Crifodo »

Cust píše:Pan Petřík musí mít neuvěřitelnou fantazii...

La fantasía abandonada de la razón produce monstruos imposibles, y unida con ella es madre de las artes y origen su maravillas :twisted:
gino

#26 Příspěvek od gino »

Crifodo píše:Když to porovnám třeba s touhle hrůzou, která se liší jen počtem snobů kteří na ni naskočí, tak si říkám, kdo si z designu potažmo z lidí udělal větší prdel? :twisted:

Možno to slúži tiež ako vodná fajka alebo na čapovanie piva. :D :mrgreen:
nxn

#27 Příspěvek od nxn »

Mě by docela zajímalo kdo z vás členů...udělal taky nějakou prasečinu.....tim bych chtěl říct jestli sem nechcete někdo dát nějaké fotky ať se taky pokocháme... :D
Poslední slova před smrtí: 'nebojte to je nulák'....Praskla žárovka:'vyměň všechny elity'
kbulda

#28 Příspěvek od kbulda »

Crifodo píše:Když to porovnám třeba s touhle hrůzou, která se liší jen počtem snobů kteří na ni naskočí, tak si říkám, kdo si z designu potažmo z lidí udělal větší prdel? :twisted:

Když jsem to viděl, tak mi připadlo, že nehráblo ani tak těm snobům, ale hlavně konstruktérovi toho zařízení.
To až uvidí ten člověk co tady v jiném vláknu řeší odstraňování prachu v bytě, tak se z toho přímo po**re, když si představí, jak na tom 2 x týdně utírá prach.
Ragnol
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Ragnol »

kbulda píše:

Když jsem to viděl, tak mi připadlo, že nehráblo ani tak těm snobům, ale hlavně konstruktérovi toho zařízení.
To až uvidí ten člověk co tady v jiném vláknu řeší odstraňování prachu v bytě, tak se z toho přímo po**re, když si představí, jak na tom 2 x týdně utírá prach.

:)) Většinou seru na jiným místě a z jinejch věcí :))
mtajovsky

#30 Příspěvek od mtajovsky »

Předpokládám, že je to když už ne celé z 24-karátového zlata, tak alespoň tlustě zlacené douhokrystalickým bezkyslíkatýn zlatem 7 devítkové čistoty. Osmička na konci dává mohutnější basy, zatímco devítka předestře ostře prostorově odlišitelné výšky.

Ježíš!! Oni snad začnou dávat na napájení 30W konce ve třídě A trafa z lokomotiv. (http://www.hifiart.cz/).
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“