Nový dizajn zosilňovačov

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
gino

Nový dizajn zosilňovačov

#1 Příspěvek od gino »

Kto chce postaviť zosík nech si zoberie príklad z tohto:

http://www.aukro.sk/item522091337-zosilnovac-200w.html 8O :lol:
stepa
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od stepa »

to je ale prasecina prvniho kalibru :D
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
nxn

#3 Příspěvek od nxn »

Co se vám na tom nelíbí :) ....s krabičkama byl vždycky problém....dokonce někdo tady ukazoval fotky zdroje postaveného do kanistru.....tak co řešit ???
Poslední slova před smrtí: 'nebojte to je nulák'....Praskla žárovka:'vyměň všechny elity'
Crifodo

#4 Příspěvek od Crifodo »

Náhodou, do nějakého všivého motorestu s lavicemi z borových krajinek to bude znamenitě stylově zapadat. Viděl jsem takhle ujeté nápady i na úplně jiných webech než jen českých.
když to podepíše nějaký známý věhlasný umělec, radši nikoho nebudu jmenovat, bude to mít navíc i znamenitou prodejní cenu. Jsou lidi, co si dají posmrkaný kapesník po Kaplickém do vitríny na věčné časy.

Tohle je aspoň skutečně dokonale recyklovatelná technologie, což se o těch plastech a fóliích na čísnkých elektronických sračkách nedá říct: napřed spotřebujou světovou ropu, pak zasviní zemi výroby při zpracování a nakonec to nějaký hujer vyveze na českou skládku.
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od jezevec »

stepa píše:to je ale prasecina prvniho kalibru :D

Jo a hlavně ta cena...
Jeho písemný projev koresponduje s tím "výtvorem".
Crifodo

#6 Příspěvek od Crifodo »

Nevím co vás popouzí, mě by tedy nenapadlo nad tímhle (možná recesistickým) výtvorem zavile výt.
Autor neudělal nic jiného, než že vystavil svoje zboží na Aukro, kde si buď najde nebo nenajde kupce a kam každý musí aktivně přijít, jestli chce.
Mě daleko víc uráží Horst Fuchs, Izer, Přemet Podlaha a Eva a Vašek, kteří mi lezou z TV, skáčou kterak opice v říji, mektají a skřehotají, a to za moje peníze, které ze mě vydojí proti mé vůli stát na účel tzv. veřejnoprávního vysílání, které má údajně tři pilíře, kulturu, vzdělání a informace. A ještě si na to zesílí zvuk na +6 dB :twisted:
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od pajosek2 »

Myslím,že Fred Flinstóóóun ,ač obyvytel jeskyně ,by nad tímhle designem zajásal. :lol:
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
EKKAR

#8 Příspěvek od EKKAR »

Přesně, Pájo - mně jenom nenapadnul Freddy Škrtátko Flintstoun, ale pravej českej Pračlověk Janeček...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Skay
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Skay »

Dotyčný na tom nebude dobře asi ve více směrech...

http://www.aukro.sk/show_user.php?uid=11125611
mtajovsky

#10 Příspěvek od mtajovsky »

Pokud by se nějakými vloženými lištami začistily hrany, udělaly pořádné nápisy a knoflíky a doplnilo se to nějakým chromovaným prvkem, nemuselo by to být nejhorší. Ovšem nevíme, co nás čeká uvnitř, že ...
stepa
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od stepa »

mtajovsky píše:Ovšem nevíme, co nás čeká uvnitř, že ...

Tipoval bych to na TDA7250...to by tomu dalo korunu :)
Naposledy upravil(a) stepa dne 04 led 2009, 21:22, celkem upraveno 1 x.
Maskot

#12 Příspěvek od Maskot »

mtajovsky píše:Pokud by se nějakými vloženými lištami začistily hrany, udělaly pořádné nápisy a knoflíky a doplnilo se to nějakým chromovaným prvkem, nemuselo by to být nejhorší. Ovšem nevíme, co nás čeká uvnitř, že ...

No vevnitr to zrejme bude za predpokladu,ze autorem vnejsku i vnitrku je jeden a ten samy jiste ve shodnem provedeni. :D
Davidus
Zablokován
Zablokován

#13 Příspěvek od Davidus »

hlavní je že není síťové napětí přístupné ne? Bezpečnost vždy především.
Možná to koupí nějaký umělec do sbírky moderního umění, tam se takovéhle všelijaké paskvily objevují denně :D
stepa
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od stepa »

Davidus píše:hlavní je že není síťové napětí přístupné ne? Bezpečnost vždy především.

A myslis ze to ma nehorlavou upravu? :D Taboracek ty z toho mohl v pripade poruchy byt slusnej.
Davidus
Zablokován
Zablokován

#15 Příspěvek od Davidus »

já teď taky dělam lampárnu, a taky to jde do dřeva :-) dubová krabica.. ale elky dou hezky do kovu pěkně pochromované chassis. Si pamatuju jak sem dělal poprvé elektronkový zesilovač a dal sem to do plastu, nahoře trčela báň. Po pul hodině.. blemc a lampa zmizela i s paticí v krabici a trčela z ní jen špička :lol:
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“