malé napětí na G2

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
BIPOLAR

#16 Příspěvek od BIPOLAR »

pajosek2 píše:On píše,že po přidání na Ug2 se obraz ukáže,ale nevíme v jaké poloze trimru,to nenapsal.myslíš,že je tak slabá emise nebo,že má uvnitř na systému upadlouG2? Ta upadená mřížka se mi jednou podařilo připéct el obloukem.
Edit: Je možné,že napětí Ug2 nemusí znát,ale já osobně pokud bych měl tento problém bych nebyl klidný pokud bych si ho nezměřil. :wink:
Ze vší skromností, bych chtěl upozornit na mé vyřešení (možná náhodné) ze dne 27.11.08. Jednalo se o TV THOMSON 21DM182. Dodnes je TV plně funkční.
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od pajosek2 »

BIPOLAR píše:
pajosek2 píše:On píše,že po přidání na Ug2 se obraz ukáže,ale nevíme v jaké poloze trimru,to nenapsal.myslíš,že je tak slabá emise nebo,že má uvnitř na systému upadlouG2? Ta upadená mřížka se mi jednou podařilo připéct el obloukem.
Edit: Je možné,že napětí Ug2 nemusí znát,ale já osobně pokud bych měl tento problém bych nebyl klidný pokud bych si ho nezměřil. :wink:
Ze vší skromností, bych chtěl upozornit na mé vyřešení (možná náhodné) ze dne 27.11.08. Jednalo se o TV THOMSON 21DM182. Dodnes je TV plně funkční.
Nevzpomínám si o co šlo,ale jdu to hledat.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
mi-ro

#18 Příspěvek od mi-ro »

Chová se to tak že po zapnutí a nažhavení obraz nejde, když začnu točit trimrem G2 tam i zpět tak obraz naskočí (pokaždý v jiný poloze trimru) a pak už běží dokud ji nevypnu a regulace G2 funguje jako u zdravý telky.
..to bude jen ňákej odpůrek
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od pajosek2 »

Jaká je to telka? Předpokládám,že napětí pro konec RGB máš O.K.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

medabeda

#20 Příspěvek od medabeda »

S největší pravděpodobností máš slabou obrazovku.Já Ug2 měřím VN sondou se vstupním odporem 1000 Mohm a ukazuje to zpravidla 300-800V.Ug2 si vždy kontroluju,když mě nenabíhá jas a při současném otáčení trimru Ug2 se dívám na měřák,jestli trimr nevysazuje.Méďa Béďa.
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od pajosek2 »

Pokud se ukáže,že má slabou obrazovku,tak se ve videozesilovači dělala úprava prac bodu.Proto mne zajímá jaká je to telka.

mi-ro

#22 Příspěvek od mi-ro »

Byl to SAMSUNG 63cm, přesnej typ tady teď nemám.
..to bude jen ňákej odpůrek
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od pajosek2 »

Já osobně se samsungama moc zkušeností nemám,ale u OVPéček se měnili odpory ve konci RGB ,když nechtěl naskočit obraz..

Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“