Nabízím přehled IO a proc. na zákl. desce TravelMate 4320

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Jurik-EB

#16 Příspěvek od Jurik-EB »

Živit bych se tím samozřejmě nechtěl protože jsem si toho v práci užil už dost, koneckonců jsem z branže. Pracoval jsem v Tesle takže mi prošli rukama různé IO. Mám desky počítačů od r. 1970 habaděj. 8bitových 16bitových. Kdybys viděl v jaké plechovce mám nynější počítač tak sedneš na zadek, při pohledu na něj bys řek že to nemůže chodit a jak se říká "přece se točí".
Jurik-EB

#17 Příspěvek od Jurik-EB »

Malinká ukázka mé tvorby ti možná řekne jak to s tím kreslením schémat myslím.
Jedná se o vstup zrojového napětí, jeho brány kde procesor rozpoznává zda je zdroj připojen. Pak je tam ovládání napětí pro MCH.
Na druhém schématu je Ovládání napětí pro přidružené obvody a ovládání napětí Zdroj/Baterie kde při vypnutí zdroje dojde okamžitě k přepnutí na baterii (v pravo dole).

Více pak se zájemci kteří mají o tuto problematiku zájem. Nechci tu zbytečně zabírat stránku pokud by nebyl zájemce a vracím se k tomu co jsem napsal na samém začátku.
Přílohy
NB_TravelMate_4320.png
Přívod napětí ze zdroje přez první bránu 18V do vyššího napěťového rozvodu k branám které pak redukují pro své okruhy daná napětí a proud.
Bývají to 3.3V, 5V, 2.5V
(8.28 KiB) Staženo 36 x
NB_TravelMate_4320_2.png
Napěťové brány pro přívod napětí zdlojové linky/baterie a brána pro IO mimo procesor a MCH.
(23.49 KiB) Staženo 47 x
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“