Philips 21PT1542/58 Ch: L6.1 AA VN trafo?
Moderátor: Moderátoři
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Burajko píše:Sranda bude ,ked to bude robit ten nestastny stab.tranzistor na 5v.
Optočlen a známý trand na 5V,to je myslím největší pravděpodibnost.Když "Peta-cb" píše:
,tak jde vyloučit pravděpodobnost vadného VN trafa:Ale zkusil jsem to připojit za provozu kupodivu nic neschořelo ale co víc Naběhl normální obraz
Tak vzřejmně už zbývá jen to VNT Sad
-
Peta-cb
- Kontaktovat uživatele:
Burajko píše:Peta-cb píše:Ano pánové je tomu opravdu tak. Jak ale koukám napsal sem blbost samozřejmně že Vertikální pruh od zhora dolu. Snad vás to napadlo když už já sem tak pitomej omlouvám se ještě jednou. ....
Zhora dole je vertikalny pruh...dobre si to napisal.
To nemyslíš vážně.Je to hor.vychylování.Co ho pleteš.
NYKE píše:Burajko píše:Peta-cb píše:Ano pánové je tomu opravdu tak. Jak ale koukám napsal sem blbost samozřejmně že Vertikální pruh od zhora dolu. Snad vás to napadlo když už já sem tak pitomej omlouvám se ještě jednou. ....
Zhora dole je vertikalny pruh...dobre si to napisal.
To nemyslíš vážně.Je to hor.vychylování.Co ho pleteš.
Os Y je os zhora dole,takze ked nemas pripojerne vych.cievky mas vertikalny pas..Ked ti nejde vertikal mas na obr. vodorovny - horizontalny pas.
Horizontal sa vola preto horizontal,lebo roztahuje elektronovy luc v horizonte(v riadku)A bez neho ti ostane len vertikalna ciara.Len tolko...
p.s. Diskuse o pojmech horizontální vs. vertikální patří do sousedního fóra.
-
Peta-cb
- Kontaktovat uživatele:
Peta-cb píše:Ano právě že ty pulsy to dává ať jsou VC připojený nebo ne. Průběh je téměř totožný, mění se akorád napětí. ...
A když to ty pulzy dává a vc jsou připojeny, je tam ta čára nebo ne? (vn jde nebo nejde). Také si všimni, jaký je tvar budících impulzů (resp. šířka zp. běhu) když je obraz a jaký když není obraz.
-
Peta-cb
- Kontaktovat uživatele:
Vlákno pročištěno a zdržte se zbytečných citací. Používejte tlačítko "zaslat odpověď, děkuji. Killroy