AV pres LAN

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
MaTTo

#16 Příspěvek od MaTTo »

rnbw napisal ze tv karta nema vystup , atina predpokladam ze bola graficka karta s cinch vystupom a preto ti to na TV islo ...
TV karta/TV Tuner je primarne urceny na prijem signalu videa do PC a nie na jeho vysielanie von z PC - od toho mame graficke karty .
Doing service for those who do .
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .
p32

#17 Příspěvek od p32 »

Vidíš, na to jsem zapoměl :lol:
kevin_mitnick

#18 Příspěvek od kevin_mitnick »

Sorry, blbe jsem to napsal. Byla pokrocila doba, tak jsem se nestastne vyjadril. Samozrejme nechci TV kartu na prijem, ale nejakou krabici co by se vrazila do USB a z ni by lezo AV, aby se to dalo vrazit do compu, a chovalo se to jako externi grafarna (slo by na to poslat tu prezentaci a zaroven na tom compu normalne delat, treba tahat billing z ustredny).

Crifodo: Jo, uroven zazmrdovanosti v te firme je tak 3,5-4 (viz klasifikace podle D-fense). Jeste stesti, ze tam nejsem zamestnan a delam pro nich pouze externe. S managementem se komunikuje hur jak s osazenstvem Bohnic, ale vyresil jsem jim tam par docela zapeklitych prusvihu, tak si mne trochu predchazeji...

Jo, to pousteni po volnych dratech mne napadlo taky, ale bohuzel neexistuje jeden centralni uzel, kde by to slo propojit, pres barak jde "pater" z optiky a na ni jsou pres routery zaveseny jednotlive sekce. Jinak bych bral to co sem postnul "tomasjedno" asi ve ctvrtem prispevku a neblbnul s koaxem a modulatorem.
tomasjedno

#19 Příspěvek od tomasjedno »

kevin_mitnick píše:Jo, to pousteni po volnych dratech mne napadlo taky, ale bohuzel neexistuje jeden centralni uzel, kde by to slo propojit, pres barak jde "pater" z optiky a na ni jsou pres routery zaveseny jednotlive sekce.

A nějaký metalický riser cable mezi patry (pro founy) tam nemají? Anebo - byl by takový problém nějaký do té stoupačky přidat?
kevin_mitnick

#20 Příspěvek od kevin_mitnick »

Kdyz mam pridavat kabel, pak uz rovnou VF koax od modulatoru a zesilovace. V patek udrzba nafasuje listy a hiltku, v pondeli pujde do stupacky koax, odbocovace na kazdy TV s pruchozim vystupem pro 12V a ke kazdemu TV jeste rele, co bude spinat napajeni 220V pro TV pouze v pripade, kdy v koaxu bude krome signalu jeste i napajeni 12V...

Ted uz jen musim doresit ten externi AV vystup pres nejaky USB bazmek...
rnbw

#21 Příspěvek od rnbw »

Vystup jedine cez grafiku s TV vystupom.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“