Vypnutí a zapnutí obrazovky CRT televizorů
Moderátor: Moderátoři
mirosne píše:A napísať to aj do pravidiel.No teraz už debatujeme traja.Pán32 asi hľadá číslo chassis.
Ale toto je až to poslední - pro koho je najití šáska problémem, tomu rádi pomůžeme.
Taky píšu:
kokun píše:... Mělo by to být pravidlem, že bez těchto údajů (výrobce, model, příp. šasi telky) ...
(a v podstatě jsem to i prosadil do pravidel) - případně č. chassis (šasi) - ale neuvedení výrobce (značky) a modelu v podstatě nikoho neomlouvá - každý ho má na svém zařízení "před nosem"
4. Pokuste se v dotazu co nejlépe identifikovat přístroj - jako součást Vašeho dotazu uvádějte značku TV (čili výrobce), celé označení modelu (neboli typ) a pokud je známo, tak i jeho šasi (chassis) Z čehož vyplývá, že tento bod pravidel bude třeba ještě nějak vhodně upravit, příp. doplnit výstrahou o smazání vlákna atd.. Potom se tady mlátí prázdná sláma dokola..
Killroy
Killroy píše:V pravidlech to je, ale ignoruje se to, anebo se nečtou:Kód: Vybrat vše
4. Pokuste se v dotazu co nejlépe identifikovat přístroj - jako součást Vašeho dotazu uvádějte značku TV (čili výrobce), celé označení modelu (neboli typ) a pokud je známo, tak i jeho šasi (chassis)
Z čehož vyplývá, že tento bod pravidel bude třeba ještě nějak vhodně upravit, příp. doplnit výstrahou o smazání vlákna atd.. Potom se tady mlátí prázdná sláma dokola..
Killroy
Ani tohle nijak nepomůže, pokud si dotyčný ta pravidla ani nepřečte
Chtělo by to nějaký "filtr", který by nedovolil bez značky a modelu vlákno vůbec otevřít -
Tak tohle bohužel nejde. Budu víc sledovat nově vznikající vlákna a tvrdě potírat cokoliv, co se neslučuje s body pravidel sekce. Pár věcí poslaných pro výstrahu obratem do koše nemůže škodit. Alespoň si to ostatní uvědomí. (a zase se tady bude psát, že jsem nekompromisní..
Pokuste se vrátit k původnímu tématu, já tohle potom oddělím a založím debatu někde bokem.
Killroy
Killroy píše:No, bude asi skutečně nutno hned v zárodku taková vlákna mazat, anebo v lepším případě házet do koše.. Všimli jste si, že debatujete jen mezi sebou? Kde je pan p32?
Tak já taky nevím, proč nejdou k problému "Vypnutí a zapnutí obrazovky CRT TV", který je dost srozumitelně napsán v nadpise. Asi jsem měl napsat místo TV - "televizorů". Zatím jsem neměl k čemu se vyjádřit, nic konkrétního se nepsalo kromě toho, že to asi nepůjde.