Dnes nie je môj deň!

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
EKKAR

#16 Příspěvek od EKKAR »

A posledná "jobovka" : zdražili aj mydlo, takže ten povraz si budeš muset namazať masťou...! :lol: :lol: :lol:
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Mysteri

#17 Příspěvek od Mysteri »

Mydlo mám ešte doma, nové netreba :lol:
jandu

#18 Příspěvek od jandu »

EKKAR píše:A posledná "jobovka" : ......

... na Slovensku je to tak: ak si sám nepomôžeš, vláda ti ešte naloží .... reakcia na návrh nižšej minimálnej mzdy tam, kde je vysoká nezamestnanosť. Že tí ľudia za to nemôžu /ale za to je zodpovedná vláda, ktorá znevýhodňuje chudobné regióny/, treba ich o to viac vyžmýkať!

......takto sa dá okrem iného bez liekov dvíhať Adrenalín ....
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
Mysteri

#19 Příspěvek od Mysteri »

jandu, toto viem trochu pochopiť. Ide o to, aby sa do tohto regionu dostavil aspoň nejaký zamestnávateľ. Treba pochopiť jednú vec: Ak bude štát direktívne zdvíhať minimálnu mzdu, tak v regione nebude žiadný zamestnávateľ, lebo sa presunie ďalej na východ /Ukrajina...V Prievidzi sa už o tom presvedčili v r. 1998-ADIDAS/, kde je min. mzda nižšia. A, isto uznáš, že čím je mzda nižšia, tým pádom je aj výrobok lacnejší, t.j. konkurencie schopnosť je lepšia. To len ľudia sú stále naučení, že keď je daná minimálna mzda, tak pracujúci tú mzdu musia aj dostať. Áno, je to prevda, ale, na druhej strane, konečná cena výrobku sa zvýši, výrobca príde o odber svojích drahších /pre vysokú min. mzdu/ výrobkov a je nútený výrobu zrušiť. Výsledok je potom taký, že ľudia nemajú zárobok ŽIADNÝ, lebo sú prepustení. A, teraz, čo je lepšie pre zamestnancov...???
P.S. Alebo inak: Ak v Blave bude minimálna mzda napr. 350€ a v Košiciach 330€, tak kam podľa Teba pôjdu nové firmy? Podľa mňa do Košíc. A o to ide, aby tento hladový cíp našej republiky mal tiež prácu.
ZVUK2000

#20 Příspěvek od ZVUK2000 »

Chtěl jsem dnes pročistit tahové potenciometry stlačeným vzduchem. Ale mylně použil spray s izolačním lakem :o
jandu

#21 Příspěvek od jandu »

Bomba.
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
rnbw

#22 Příspěvek od rnbw »

Mne sa raz "podarilo" do optiky CD napalovacky namiesto izopropanolu nastriekat cistic na kontakty...
TAKJAN

#23 Příspěvek od TAKJAN »

Ten mám posledních asi 10 let
PotPalo

#24 Příspěvek od PotPalo »

Ono sa tiež hovorí: Všetko je na 3,14ču... len včely sú na med. A aj ten med je na 3,14ču. :lol:
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
EKKAR

#25 Příspěvek od EKKAR »

Omyl.
Všecko je leda na HOJNO, protože na 3,14ču jsou Alwaysky ....
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Petrus2

#26 Příspěvek od Petrus2 »

Když je pech, i hřebík v 3,14če najdeš !
ZVUK2000

#27 Příspěvek od ZVUK2000 »

Ráno jsem "opravil" zesilovač zadekloval a celý den hrál. Teď že ho vypnu dotknu se ho a výpadek signálu. Poklepu a vypadává zvuk. Řeknu si asi tam bude ještě stuďák. Houbelec, já nezapájel vývody koncáků a ono to mělo kontakt o prokovené díry :D
Přílohy
LM3886TF.jpg
LM3886TF.jpg
EKKAR

#28 Příspěvek od EKKAR »

To není "den blbec", to je prachsprostá Skleněná Róza ... Den blbec by to byl kdyby se ti ty koncáky následkem nestálýho kontaktu odpálily - a vzaly s sebou nějakej ten prokov v dírách ...
ZVUK2000

#29 Příspěvek od ZVUK2000 »

Máš pravdu. Měl jsem víc štěstí jak rozumu. Nedej bože to vtom to stavu dát zákazníkovi :oops:
Celeron

#30 Příspěvek od Celeron »

Teda podle fotky umíš pěkně luxovat doury. :)
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“