Dnes nie je môj deň!
Moderátor: Moderátoři
Dnes nie je môj deň!
Začalo to hľadaním a sťahovaním starších čísel Radia RU. /ruská verzia A Rádia/. Vedel som, že existuje špeciálna stránka, kde to nájdem, len nie a nie si spomenúť. Google ma naviedol na niekoľko odkazov - jeden sa zdal byť OK, tak som to stiahol. No po stiahnutí to malo *.exe príponu s tým, že je to nejaký quick unzip. Aj to pekne rozbaľovalo, ale na záver to ohlásilo nutnosť nie bezplatnej registrácie. Pritom to bolo "bezplatné" sťahovanie. No a potom to prišlo - klikol so niekde vedľa a na monitore sa mi začali prechádzať slečinky.
Nakoniec som potrebnú literatúru našiel tam, kde som ju predpokladal, a tak prišlo na rad odstraňovanie nepotrebných súborov a "slečiniek". Celkom v pohode, teda po prvý reštart - po ňom saslečinky mašírovali znova. Nasledoval vstup do registrov a mazec všetkého, čo sa volalo ako slečinkový program. Fajn, pohoda, aj po reštarte. Potom prišiel mladší syn s USB fleškou, že sa divne správa. Šla do USB slotu na mini NTB, /ktorý som len pred chvýľou zbavil mašírujúcich slečiniek/ a pri druhom pokuse o zobrazenie obsahu sa ntb sekol. Navyše ZoneAlarm začal kričať, že má nesprávnu činnosť a už nešiel zatvoriť. A po tom už samý ľad - všetko zamrzlo. No hej, pomyslel som si, v ntb je na skrytej partícii program, naištalujem znoba, žiaden problém, iba si odbehnem dať kurám jesť a spočítať vajcia /dnes dali 6/. Ale ako prídem do pivnice pre zrno, cítim zvláštny pach - no a to bol - a dúfam na dnes už posledný úder - včera mi kamoš doviesol vo fľaši od Pepsi nariedený akumulátorový lúh draselný. A tá fľaša má "odstrelené" hrdlo a celý obsah je na podlahe! Musel sa veľmi rozťahovať, aby sa na fľaši utrhlo hrdlo! A bolo čo upratovať a neutralizovať.
Taký deň som už nemal, ani nepamätám!
- sambiliong
- kevin_mitnick
1,Ráno nájdené urvaté spätné zrkadielko na aute /podarilo sa zlepiť SUPER-ATAKom/
2,Švacla ma elektrika pri oprave frekv. meniča, našťastie žijem...
3,Padol mi osciloskop, obrazovka v pr.., našťastie mám náhradnú ešte z čias, keď v Nemšovej sídlila ,,spriatelená" armáda...
4, Dostal som pokutu za nerozsvietené svetlá na aute....
5, Štátny výpalník, Soc. poisťovňa mi poslala list, ak im neuhradím 290€ do 30 dní, tak pošlú exekútora...
6, Povraz na prádlo v Lídli zdražel....
A je mi dobre....