Nokia 6300, přehrání software
Moderátor: Moderátoři
- Premekapac
Tak jsem se rozhodl aktualizovat firmware.. Telefon se propojí USB, stáhne se nokia sw updater, ten se spustí, ono to napřed identifkuje typ telefonu, pak to kontroluje dostupné aktualizace pokud nějáké jsou, tak se instalují, a píše to, že se telefon nemá odpojovat, ani manipulovat....
Jinak nové firmware vyšlo, já tam mam poslední verzi je to v 07.21, zjistíš *#000#
Otázkou je, když ten tel chcípne, jestli chcípne jenom obrazně, a zůstanek k PC připojen, nebo se i odpojí HWrově... Poznáš asi v tento počítač--..
Jirka
- Philip_Fry
CZJKP1 píše:Protože ty přístupové body od 02 byly asi zamčené, aby nešly měnit..... A v tom zpočívá většina blokací dnešních telefonů...
Ale prd, ono se stačí podívat do návodu a tam zjistíš, že si musíš příslušný přístupový bod nastavit jako aktivní, to že ses nechal poslat konfigurační SMS způsobilo, že se ti do telefonu přidal nový přístupový bod od Vodafone, ale ten původní od O2 zůstal jako aktivní.
CZJKP1 píše:Jinak nové firmware vyšlo, já tam mam poslední verzi je to v 07.21, zjistíš *#000#
Správně je to *#0000#
Notes : ThinkPad T420 + ThinkPad X220 .
We make the tools, you make them do .