Skype verze 5.8.0.158 stažení úplné instalace

Software potřebné k práci s elektronikou

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
hafca

#16 Příspěvek od hafca »

V čem je problém, že hledáte staré pětkové verze? Já teď používám portable verzi 6.1.0.129 a žádný problém nepozoruji.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
PotPalo

#17 Příspěvek od PotPalo »

A keby som chcel nejaku verziu pre Windows 98 SE? A co slabsi hardware, ono 1 GHz procesor je na zvuk trochu vela, ked tieto programy bezali este na 100 MHz.
hafca

#18 Příspěvek od hafca »

Jak je to na takovém PC nevím, ale podle mě se to moc lišit nebude. Zvuk budeš přece přenášet v každé verzi. Jediné v čem by mohl být problém je to, že staré verze Win nebudou podporované.
Kdyby bylo nejhůř mohl bych někam dát některeou starou verzi. Mám 5.8.0.156 a 4.0.0.206 portable nebo dokonce 3.8.0.154.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
PotPalo

#19 Příspěvek od PotPalo »

Tak dnes som inštaloval Skype. Skoro 6 hodín. Staršia mašinka s procesorom 1,6GHz, Windows XP. Zo stránky skype som stiahol najnovšiu verziu, nainštaloval, a.... keď som to chcel spustiť, vyskočilo na mňa FATAL ERROR. Vravím si dobre, asi už nepodporuje starší hardware, odinštaluvávam. Zo stránky oldversion.com som stiahol verziu 5, nainštaloval, spustil, fungovala. Zrazu samo od seba že vraj inštaluje novšiu verziu, stornovať to nešlo. Samozrejme tá novšia bola tá nefunkčná. Zase odinštalovať. Znova inštalujem verziu 5, rýchlo v nastaveniach vypínam automatické aktualizácie. Už to neinštaluje, ale stále na mňa vyskakuje okno že je novšia verzia a či nainštalovať teraz, alebo pripomenúť neskôr, nikde sa to nedá vypnúť. Nervy v prdeli, odinštaluvávam. Sťahujem portable verziu. Divné je, že je to malý súbor, a ostatné si vraj nainštaluje z internetu. Bolo to tak. Po spustení ale zasa tá sprostosť s novou verziou. Mažem portable shit, hľadám nejakú ešte staršiu verziu. Inštalujem... zase otravuje že je novšia verzia, ... Všetko som odinštaloval, zmazal TEMP adresáre. Odpojil som internet, nainštaloval staršiu verziu, a.... to nieje možné! Zase! To sa niekde uložilo v PC že je novšia verzia?! Bez internetu to predsa nemohlo skontrolovať. Po dlhom čítaní diskusií a rôznych návodov som konečne našiel niečo funkčné, čo tie updaty definitívne vypne. Stačí v registroch vytvoriť "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Skype\Phone" a tam dword položku "DisableVersionCheck" s hodnotou "00000001". Je na to .reg súbor. Nainštaloval som verziu 3.8, lebo som sa dočítal, že je to posledná normálne použiteľná verzia. :wink: Funguje to, nič sa neaktualizuje a neotravuje, aj videohovor funguje. Prikladám .zip s tým .reg súborom. Keby toto nastačilo na niektorú novšiu verziu, tak je tam aj skype.zip, v ňom je program, ktorý toho pridá/zmaže z registrov viac. Vraj sa dá použiť aj pridanie "127.0.0.1 download.skype.com" do súboru "hosts" v "C:\windows\system32\drivers\etc", ale to som neskúšal.
Přílohy
disable skype updates.rar
vypnutie kontroly novšej verzie v Skype
(1.69 KiB) Staženo 92 x
tomasjedno

#20 Příspěvek od tomasjedno »

PotPalo píše:Tak dnes som inštaloval Skype. Skoro 6 hodín...

Kdo chce kam...
Od té doby, co to koupil M$ a zavedl povinné aktualizace, se jeho použití vyhýbám seč to jde, a kdyžtak jedině na tabletu, kam M$ nedosáhne.
rnbw

#21 Příspěvek od rnbw »

To je kvalitka od M$. Ich vlastny SW nefunguje v ich OS poriadne. Raz mi niekto doniesol PC, ze mu prestala fungovat v Skype kamera. Kamera bola UVC-kompatibilna, takze driver bol tiez od M$.

Riesenie bolo jedine - nainstalovat starsiu verziu Skype a presne takto zakazat aktualizacie.
PotPalo

#22 Příspěvek od PotPalo »

A ešte dodám, že po každom nainštalovaní a odinštalovaní to spúšťalo internetový prehliadač so stránkou skype.
ok1hga

#23 Příspěvek od ok1hga »

PotPalo píše:že po každom nainštalovaní a odinštalovaní to spúšťalo internetový prehliadač so stránkou skype.

a přesto že mám jako prioritní prohlížeč FF, spouští se po instalaci zas*aný IE . . . !
serviceman

#24 Příspěvek od serviceman »

I když ti bude chodit starší verze, indikuje to, že máš počítač nějak po*raný.
Nebojte se skloňovat (i cizí slova).
PotPalo

#25 Příspěvek od PotPalo »

Ani nie, ale Windows XP iba so SP2, tam vraj robí tento KERNEL32.EXE problém. SP3 nechcem. A aj tak tá verzia 3.8 sa mi páči viac, ako keď som trošku videl verziu 5, tá je už nejaká priteplená, a o dlhom štarte ani nehovorím. A tiež tá reklama počas hovoru... na 3.8 nieje, je to také technickejšie, kompaktnejšie.

Skype 3.8.0.188
Obrázek
ok1hga

#26 Příspěvek od ok1hga »

tak dneska se mi kousnul skype i na Androidu . . .
Musel jsem úplně vypnout telefon, jinak se toho nešlo zbavit . . .
Jiri_REZEK
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Jiri_REZEK »

Kdysi Jsem také začínal vod nějaké verze 5.
No a pokaždé když se pojeví New-verze,tak to hodí hlášku a stačí jen to odkliknout a Skype se sám přehatlá do New-verze.
Dnes již mám verzi 6.6.0.106 .
Jedu na něm denně bez problémů a nevidím nikde nějaké reklamy.
Samosebou,že není na závadu se kouknout do nastavení a načančat si Skype podle sebe,ku příkladu nenechávat najíždět Skype hned po spuštění Win.
EXA
Odpovědět

Zpět na „Software“