zdroj COLOR 437

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
212.71.186.234

#16 Příspěvek od 212.71.186.234 »

quote] Nevidím důvod proč to bez zátěže nezapnout a bláznem se být necítím . Ivan[/quote]

Máš pravdu, dnes musí 99,999% TV ! ( ne PC) zdrojů chodit bez zátěže, to je vlastně stav ve stby. Nastavení Uvýst se samozř. provádí dle předpisu a vetšinou při zátěži.
denis15

#17 Příspěvek od denis15 »

Vidím, že můj příspěvek vzbudil debatu-zrovna staré Tesly s SU ve zdroji by měly běžet pod zátěží a nikoliv bez ní-stand-by je tam děláno druhým zdrojem a hlavní zdroj se spíná relátkem-není to tak nadarmo. Ale to je fuk-když už něco dělám se zdrojem, většinou i měřím a to nemá cenu dělat bez zátěže a nemíním spoléhat, že to zdroj ustojí, proto dávám zátěž vždy-navíc bez té žárovky nezjistíš, jestli zdroj běží pod zátěží, ale to je fuk.
Jsem asi ze staré školy i ve svém věku. :wink:
miroja

#18 Příspěvek od miroja »

denis15 píše:Vidím, že můj příspěvek vzbudil debatu-zrovna staré Tesly s SU ve zdroji by měly běžet pod zátěží a nikoliv bez ní-stand-by je tam děláno druhým zdrojem a hlavní zdroj se spíná relátkem-není to tak nadarmo. Ale to je fuk-když už něco dělám se zdrojem, většinou i měřím a to nemá cenu dělat bez zátěže a nemíním spoléhat, že to zdroj ustojí, proto dávám zátěž vždy-navíc bez té žárovky nezjistíš, jestli zdroj běží pod zátěží, ale to je fuk.
Jsem asi ze staré školy i ve svém věku. :wink:

100%-ny suhlas so vsetkym...
rnbw

#19 Příspěvek od rnbw »

Vacsina PC zdrojov ide aj bez zataze, akurat byvaju napatia odveci. Vraj existuju aj take zdroje, co sa bez zataze odpalia - ale osobne som este nevidel :) Takze najlepsie je vsetko skusat so zatazou.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“