BM642

Problémy s měřícími přístroji, detektory fyzikálních veličin, detektory kovů a další

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
jef111
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od jef111 »

Jooo zobrazování dat z digitálních skopů to je oříšek :lol:
Nemáš něco kloudného na Rigola? Něco jsem sehnal ale je to příšerně nepraktické, pro vážnější práci defakto nepoužitelné. Jde mi o vyčítání dat na sériové lince, ten program co mám neumí zobrazit ani absolutní časovou osu, takže při horizontálním posuvu myší se v té záplavě obdélníků úplně ztratím :opravar:
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
WLAB

#17 Příspěvek od WLAB »

Nemam. Tak nejak jsem udelal zkusenost, ze nejlip se to prohlizi na tom, na cem to bylo porizeno. Proto jsem taky chtel zkoumat ta data na 4034 a az casem (kdyz to neslo nacist) z odesilatele vylezlo, ze ma 4034B...
Jedine, kdybych chtel delat nejakou hodne sofistikovanou analyzu signalu, tak bych asi hledal zpusoby, jak to dostat do matlabu.
de omnibus dubitandum est
jef111
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od jef111 »

Nojo tak matlab je asi nad moje síly :-) Tak se na to asi vykašlu, není to životně důležité....
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
jef111
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od jef111 »

Narazil jsem na aukru na zajímavou součástku MSBB005, údajně zákaznický obvod pro BM642. Co je to zač? Já nic takového v BM642 nemám ani v jiných co opečovávám. Setkal jste se s tím někdo?

https://aukro.cz/zakaznicky-ic-msbb005- ... 6961652891

Jediný zákaznický obvod který jsem v mé 642 objevil je MTH026 na interfejsu.
www.sigmaphon.cz
fredis

#20 Příspěvek od fredis »

Ten IO je použitý pouze v novějších posledních verzích. Mají o jednu desku méně. :wink: Já ho tam naštěstí nemám. :lol:
Rotor rotuje a stator stagnuje...
Odpovědět

Zpět na „Měřící přístroje, detektory fyzikálních veličin“