Další přírůstky ;-)
Moderátor: Moderátoři
- Přílohy
-
Chůvička.png- (c) AR 8/2009
- (21.49 KiB) Staženo 65 x
P.S. Jestlipak už sis byl v nejbližší Autoškole požádat o rozšiřovací kurs na řidičák pro řidiče nadměrnejch vozidel, když teď budeš muset jezdit s TANKEM ...?
Jinak ten "imitátor tlukotu srdce" vyšel právě v nejčerstvějším čísle AR-PE - 9/2012 v rubrice "Jednoduchá zapojení pro volný čas" - dvojitý časovač NE556 plus pár součástek...
A kutilmile - nelituju tě
PS: Řidičák řešit nemusím neb na koupi a ani provoz auta jaksi nemám prostředky.
Myslím, že z toho odkazu co jsi sem dal se to nejvíce podobá tomuto:
http://www.kocarky-pro-dvojcata.eu/duo- ... ce-02.html
Doufám, že sis dal "vítězný dým", když bylo "po všem" a mohl sis oddechnout, že jsou všichni 3 v pořádku (máma i děcka) - já si teda po příjezdu z porodnice u obou ratolestí ten POŘÁDNEJ DOUTNÍK dal...
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Potvrzují to i MUDři, kteří tvrdí, že (PRÝ!!!) spermie s chromozómem "X" (neboli zapříčiňující ŽENSKÉ pohlaví výsledného plodu) jsou ÚDAJNĚ odolnější vůči nejrůznějším škodlivým vlivům pocházejícím z okolí, než spermie obsahující chromozóm "Y" ("mužské" = vytvářející kluky). Já sloužil sice u RTV - PVOS, ale byl jsem jen u vyhodnocovacího systému, ne u antén - a potomstvo mám obojí, holku i kluka...