Měření neeltrických veličin

Měřáky, automatizační technika, regulační technika

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Fredy00

#16 Příspěvek od Fredy00 »

Yarda1 píše:Jazyky jsou v pořádku, akorát jsem se podivil, že někdo, kdo je na ně vysazen může napsat "sem" a "lést"
:P

Nářečí a nespisovnost. :-)
heldybeldy

#17 Příspěvek od heldybeldy »

chod na " ulozto" a zadaj do vyhladavania "neelektrickych", snad nieco najdes...
Sebestačnosť = sloboda...
Atlan

#18 Příspěvek od Atlan »

Fredy00 píše:
Crifodo píše:
mtajovsky píše:Jestli vás zajímá snímání tepelného roztahování, tak hledejte teorii r

Obávám se že běžné pojetí úkolů a odpovědí na úkoly nemotivuje žádný zájem, ale potřebu dodat aspoň trochu relevantní odpovědi na učitelovy otázky a vzápětí problém navždy zmizí ze zorného pole učitele i žáka. Takhle "studovaly" už za mýho mládí SPŠ holky, co se nedostaly na ekonomku a chtěly mít maturitu.

Co tím myslíš, tou první statí?

U mě je blblé že sem vysazen spíš na dějepis a jazyky, ale s tím se, dnes, údajně práce hledá blbě. Tak holt dělám věc, ke který nemám ani vztah a ani náturu.

"EDIT:"
Važ si toho, že tě nutí, ať si ty informace seženeš sám: to umění sám dohledat a se naučit (a vytrvalost v tom) jsou tím nejlepším, co ti může škola do života dát.
--- Já si nestěžuju na školu, co mi vadí je blbej google, co mi na technickou otázku vyplivne schémata vnitřu vejce.

Já nejsem pohodlný člověk, ale jaksi 50. mautirních otázek je docela nápor na mozek, a už mi to začíná lést všemi otvory. Aby nezačaly pučet nějaké nové!

Dufam ze sa chystas na vysku ...budes dobry kandidat. Trebalo sa 4roky ucit a nie chciet zmaknut vsetko za tyzden.
P.S. na vyske bolo aj take ze nam nieco odprednasali, vypisali hlavne temy a povedali najdite si na webe,
Este sme boli pochvaleny, ze sme vedeli aj take veci co nespominali.

Pouzite materiali k smemestralnej praci v cz a sk nejako nemaju hodnotu tak ze hladat info z ang. je len vyhoda (viac informacii nie len kopirajt tych istych clankov sk-cz)

Pripadne zazitok je mat odprednasane Modulacie a kodovanie v Sk a materiali v ang. a ze tych A4 zopar bolo ,ale dalo sa :)
belkvl

#19 Příspěvek od belkvl »

koukam, ze uz lezes i sem... Sesity samozrejme zadny jak uz si rikal vedle... Co takle navstivit ucitele o konzultacnich hodinach...
Hill
Administrátor

#20 Příspěvek od Hill »

Přitom dobře nakousnuté (i když viditelně nedodělané) toto téma je například tady, ani to nedalo moc hledání.
Odpovědět

Zpět na „Měření, regulace a automatizace“