Philips 29PT5606/58, chassis L01.1E AA, sám sa zapína vypína

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
BOBOBO

#16 Příspěvek od BOBOBO »

Přílohy
así.JPG
(51.47 KiB) Staženo 213 x
Marian78

#17 Příspěvek od Marian78 »

otakarv: pochybujem že by tá vrzgajuca plastová krabica preniesla to pobuchanie, ale tiež som toho nazoru že to budú studenti...

Čo sa týka toho prečo to nedám do servisu, preto lebo v našom meste nenajdem opravára, ktorý si zaúčtuje menej ako 40-50 eur za hocijaku blbosť, to už nie je ani predajná cena, radšej ho potom vyhodím. Posledná oprava bola pred 2 rokmi, 10 min robota - 50 eur, o vyše pol roka mi začal blbnúť. Dnes je málo poctivých tv opravárov, každý si chce kompenzovať znižujúce sa príjmy z crt tv, aspoň tu to tak funguje.
Hydrawerk

#18 Příspěvek od Hydrawerk »

jasin píše:Nesvítí se v místnosti s televizorem nějakou tou "úsporkou"? . . :idea:

Jak to s tím souvisí?? Rád se nechám poučit.
KUBO

#19 Příspěvek od KUBO »

Marian78 píše: Čo sa týka toho prečo to nedám do servisu, preto lebo v našom meste nenajdem opravára, ktorý si zaúčtuje menej ako 40-50 eur

A z akého mesta si??? Možno sa v okolí nájde niekto, kto sa ti na to pozrie.
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
Marian78

#20 Příspěvek od Marian78 »

Nedá mi nezavrtať do tohto vlákna po rokoch, týka sa to stále vyššie uvedeného tv. Jeho opravu som už neriešil, skončil na vinici, kde na občasné pozeranie stačil. Akurát som presnejšie zistil problém - tv sa vypína pri svetlých farbách na obrazovke, ako keby sa prehrieval, ked beží program s tmavším pozadím vtedy v pohode aj hodinu ide, pri svetlých(hlavne biela)
farbách viac vybledne a vypne. Musím ho zapnúť (niekedy zapne sám) a prepnúť na napr. TXT (tmavšie pozadie), chvilu počkať a potom ide zase nejaký čas. Ak by ešte niekto poradil kde hladať problém, budem rád.
Ďakujem
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“