Mikropájka ZD-99 - zkušenosti (přesunuto)

Problémy s elektrickým nářadím

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Majek

#16 Příspěvek od Majek »

No chtěl bych hlavně mikropájku, která nemá jen jeden hrot, ale aby bylo možné koupit různé hroty pro různé potřeby což solomon má, tak asi zůstanu u toho a vezmu raději toho.
555

#17 Příspěvek od 555 »

s dovolením oživím toto vlákno. Tu mikropájku ZD-99 tu mám u sebe a už přes dva roky ji používám docela často.Nemám s ní problém. ted jsem po dvou letech do ní kupoval z AME novej hrot a jede vesele dál :-) je pravda,že nemá provedenou regulaci na topném tělese respektive hrotu ,ale člověk si pak na ní zvykne až ví co a jak....je to tedy můj názor :-)
za ty peníze...... :roll:
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.
Asssheron

#18 Příspěvek od Asssheron »

Taky mám tuto páječku. Z hrotu vedou jen dva dráty, takže se jedná pouze o regulaci výkonu. Je dobrá až na to, že mi vypadla ta věc, na které je našroubovaný ten vroubkovaný držák hrotu. On tam teda drží, ale nedá se to pořádně dotáhnout. Výrobce je Zhongdi.
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Habesan »

To nic nedokazuje.
Jestli je uvnitř termoelektrický článek (v sérii s topným tělískem) tak bys měl na vypnutém rozžhaveném hrotu naměřit nějaké miliVolty.
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické nářadí“