RLC most Tesla BM509, neměří
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
pavelh píše:No odporem asi néé,to tě zmlátí když ho máš v ruce.
Já taky neřekl v ruce
Mám nějaký odpůrek na kousku licny. Když už si nejsem úplně jistý a ta kapacita je velká, mám nějakou žárovečku na drátkách. Vím, že tím ani tomu kondu moc ublížit nejde. Na tvrdý zkat nemám to srdce a možství pinzet (jedna z prvních zkušeostí)
PS: Boro ak nezoženeš mám 2kusy original aj so skratovacím drotikom a jeden kus už použitý ale dobrý takže ak chceš pošlem v obaločke na slovensku adresu a nema problema.
Bráno kosmologickým hlediskem je okolí Poděbrad třeba i oběžná dráha kolem Marsu. Jak daleký okolí V KILOMETRECH máš skutečně na mysli?Boro píše:...V okoli Podebrad pro KF520 kamkoliv prijedu...
Pres Ceskou Trebovou jezdim rychlikem ,velky mesto...Mate tam nejaky jeden z nejvetsich zeleznicnich uzlu.To bm musi zit.Jeste poznamka:Mozna sem to odpalil pouzivanim hrotu sprazenych kruzitkem,vlastni napad,popsany na EB.Myslite ze kdyz ma BM509 dlouho zkratovane snury tak odejde?Dik.EKKAR píše:Tak když jezdíš do Žiliny, zastav se v Třebový - i já nějaký ještě zkratovaný mám... Ale dej vědět, kdy pojedeš.
Pres Ceskou Trebovou jezdim rychlikem ,velky mesto...Mate tam nejaky jeden z nejvetsich zeleznicnich uzlu.To bm musi zit.Jeste poznamka:Mozna sem to odpalil pouzivanim hrotu sprazenych kruzitkem,vlastni napad,popsany na EB.Myslite ze kdyz ma BM509 dlouho zkratovane snury tak odejde?Dik.EKKAR píše:Tak když jezdíš do Žiliny, zastav se v Třebový - i já nějaký ještě zkratovaný mám... Ale dej vědět, kdy pojedeš.
- vasekpetr1