Vstup je neregulovaný push-pull měnič na 300V pevným převodem trafa, výstup PWM modulátor do výstupu.
Nelze regulovat max. napětí, "modifikací" střídy se mění efektivní hodnota.
Ved prave, preto moze ist na 16V na vstupe a na vystupe drzat stabilnych 320V, samozrejme v ramci moznosti, iba pri malom odbere, a vystupny duty cycle sa da pekne ovladat tym druhym TL-kom podla velkosti DC napatia na vystupe. Podstatne je, ze sa to da nastastie takto jednoducho upravit a bude to fungovat k spokojnosti, dokonca nie je velky problem upravit to na sinusovy menic, vdaka lacnym na to urcenym riadiacim kartam z Ciny...
Ak to riadenie prenecha TL-ku, spatnou vazbou si sam zadefinuje, kolko bude maximum, viac ako 300V ani netreba, kedze sinus sice ma 325V, ale kratucku spicku, modifikovana sinusovka je lepsia, ked ma maximum nizsie a je sirsia nez pri 325V maxime, no sinus to nikdy nebude...Ta prerabka je uplna pohodicka, vzdy je najviac roboty s mechanickymi dielmi, trafakmi atd, tu uz to je vsetko hotove a zapojene, staci sa pripojit na par signalov a ma to hotove...
Ve svém měniči to mám naopak DC-DC co dělá 320V má zpětnou vazbu, aby na výstupu bylo stále 320V a logika co dělá střídavé má jen lokální vazbu kvůli zkratu. ( proudovou ) aby to nešlo vyzkratovat, ale propustilo záběrný proud třeba halogenu nebo flexky.