Máte svého stomatologa ?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
konosuke

#16 Příspěvek od konosuke »

serviceman: ano dík za seznam, některá jména znám, část ordinací jsem již navštívil, jeden má na dveřích ceduli: "nové pacienty nepřijímáme" a jiná lékařka mně rovnou řekla: pane ! nevzala bych do péče ani vlastního syna, tak jsme přetížení !
rnbw: jo, to mě taky napadlo, přinutit příslušnej gen vyprodukovat třetí zuby, to by bylo něco, ale zubáci by přišli o velkou část kšeftů a zlatej důl...je to těžká doba a pouhých 26 let po revoluci tak co, socík se budoval 42 let a jak dopadl
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
p32

#17 Příspěvek od p32 »

Jo, je to zlatej důl a hezky si ho navzájem hlídají. Jak poslanci. :lol:
konosuke

#18 Příspěvek od konosuke »

...a producenti, dovozci bílých hmot taky, bílou výplň cement mám ještě z dob studii a to je ňakej pátek...a drží, a zadarmo byla ! na poliklinice u VŠB v Ostravě-Porubě kam jsem chodil, skvělěj doktor tam tenkrát byl
na vojně (ZVS) mě raz vzali do prádla v ÚVN v Praze 6 Střešovicích, jako špagiho ve službě ošetřili přednostně a zcela zdarma, kupodivu: ty prachy nikde v rozpočtu nechyběly a pojišťovna nebyla trvale v deficitu jako všechny bez výjimky dnes zatímco my jenom platíme a manažeři fasujou pohádkové odměny
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
jiriS
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od jiriS »

Už před cca 15 lety mi říkal náš zubař (už je mu země lehká), že je málo studentů, mladí raději klasicku medicínu. A až oni odejdou, bude péče špatně dostupná- a už je to tu.
Ale z té lepší stránky- i když je to "zlatej důl", je vidět, že nová generace není až tak materialisticky zatížená...
Jirka
kejki

#20 Příspěvek od kejki »

p32 píše:Jo, je to zlatej důl a hezky si ho navzájem hlídají. Jak poslanci. :lol:
:lol: jasně, nic na to nepotřebuješ, vrtáky rostou na stromech, cement ve stavebninách stojí stovku. Zvláštní, čím méně lidi o práci druhého vědí, tím je jim jasnější.
konosuke

#21 Příspěvek od konosuke »

hypotéku na barák dostanou a půjčku na přístroje taky...znáš jediného zubáka co dřepí bez místa na pracáku ?! já (zatím) ne...
p32

#22 Příspěvek od p32 »

kejki píše:
p32 píše:Jo, je to zlatej důl a hezky si ho navzájem hlídají. Jak poslanci. :lol:
:lol: jasně, nic na to nepotřebuješ, vrtáky rostou na stromech, cement ve stavebninách stojí stovku. Zvláštní, čím méně lidi o práci druhého vědí, tím je jim jasnější.

Možná by ses divil, co o tom a zdravotnictví vím z ekonomického hlediska. A je mě to jasnější i víc než těm druhým, o kterých píšeš. Je dost nesolidní, když tomu nerozumíš a píšeš jen o těch nákladech ( i když jen v náznaku), ale nepíšeš o těch výnosech (garantovaných).
Představ si, že ti někdo zajistí práci, kterou budeš chtít dělat a takové garantované měsíční zisky, že po pokrytí těch měsíčních nákladů budeš mít plat lepší než poslanec. Šel bys dělat toho pouhého poslance? :wink:

A někteří dostanou tu hypotéku a půjčku velmi rychle, stačí říct jen "dobrý den, já jsem zubař".
Pikofarad

#23 Příspěvek od Pikofarad »

p32 píše:A někteří dostanou tu hypotéku a půjčku velmi rychle, stačí říct jen "dobrý den, já jsem zubař".

Apríl bude až 1.4. :lol:
BOBOBO

#24 Příspěvek od BOBOBO »

Ale oni to mají obšlápnuté už na fakultách . Zeptejte se , kolik míst ročně otevírají . Naschvál málo !!!!!!!!
konosuke

#25 Příspěvek od konosuke »

víte...je to náročná dřina, studium LF a potom celou směnu na nohách a precizní technická práce, koukat pacošům do bolavý huby...kdybych se učil lépe, mohl být dneska kominíkem, ne, mám závratě ve výškách :roll:
kejki

#26 Příspěvek od kejki »

Na těch školách je to o nákladech na studium. Když stát nedá, fakulta nemá.

A o těch nákladech jsem začal, aby se srovnal pohled na příjmy. Ale je to marný.
BOBOBO

#27 Příspěvek od BOBOBO »

Jaký je problém prokázat sociální stuaci a rozdělit na chudé a bohaté a těm to nechat zaplatit a neomezovat jejich počet ?????????? Těch bude i tak dost .... Např. příjmy na rodinu do 2násobku průměrné mzdy a zbytek .
p32

#28 Příspěvek od p32 »

Pikofarad píše:
p32 píše:A někteří dostanou tu hypotéku a půjčku velmi rychle, stačí říct jen "dobrý den, já jsem zubař".

Apríl bude až 1.4. :lol:

Tak já jsem to samozřejmě dost zjednodušil, ale pokud jsi někdy dělal v bankovnictví tak rozhoduje dříve, co budeš dělat než jak to budeš dělat. :wink:
Jen to, že už je zubař a chce si zařídit novou ordinaci a kolem ní barák, tak je pro banku velmi lukrativní. Jdi tam a řekni třeba "Dobrý den, já jsem zedník." a budou už mít zbytek dne zavřeno, protože nikdo nebude schopen zbytek dne už pracovat. :lol:
PeteBurns
Zablokován
Zablokován

#29 Příspěvek od PeteBurns »

Presne tak, a toto plati vsade vo svete, ked som prisiel prvykrat do UK roky rokuce dozadu, tak sa so mnou ani nebavili, neboli ochotni ani obycajny ucet otvorit, a ked na nom boli neskor desiatky tisic £, tak sa isli pretrhnut od toho doritilezenia, sami odseba, zrazu uz boli ochotni vyhoviet v hocicom ;) Smradi kapitalisticki :twisted:
konosuke

#30 Příspěvek od konosuke »

ale to je normál ! jsou to novodobí zlatokopové přes mrtvoly za svým prospěchem jdoucí, vybíraj si majetnější klientelu v očekávání tučných plateb potažmo zisku, pro chuďase tržnice, staré sedadlo z rozbitého autobusu a (v lepším případě) chromované kombínačky z číny, v rámci anestezie dvě decky ruské vodky, felčaři jsou bílá mafie, špinavý byznys a nic víc
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“