PixelOrgy píše:Navic erupce zacaly uz pri povolovani - splichalo to po stranach te matky jak jsem ji tocil ven
To vypadá , ako by si mal v olejovej vani pretlak ... tj zlé odvetrávanie motora ...
Nikdy neříkejte, že něco nejde, protože vždy se najde blbec, který neví, že to nejde, a udělá to !
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
Výpustnej šroub je v nejnižším bodě vany = když ho odmontuješ, vypustíš všecko co se usadilo dole. Když odsáváš, prostrkuješ trubičku jedním z kanálků hlavy a bloku dolů do vany, ale ne do nejnižšího bodu = nikdy nevycucneš to, co se usadilo nejníž, neboli ten nejhorší bordel. Proto kdo propaguje odsávání másla vrchem, toho já označuju za propagátora kurvítka - ten bordel ze spodku vany rychle zasere i novou filtrvložku a motor se pak maže hůř, než když by se náplň vypouštěla spodem. Jo, je to moderní, ale zároveň je to dokonale na hovno. To už rovnou můžeš jen občas měnit vložku a do motoru jen dolejvat co ubyde - výsledek bude stejnej ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
U stareho Golfa 2 1.6 TD když jsem si nosil olej z práce ,tak jsem dokonce i motor proplachoval.Štvalo mě že po výměně byl olej hned černej jak bota.Samozřejmě jsem ho měrkou nikdy neodsával.Taky motor šlape jak hodinky.Bohužel Golf skončil na zahradě kvůli procesu 4Fe + 3O2 + 6H2O → 4Fe(OH)3 (Je shnilej )
Tu reakci máš blbě, Sandale - rez není hydroxid, ale komplex kysličníků železitýho a železnatýho = další produkt v řadě, kterou tys jen začal popisovat ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!