Pracka Beko - problem pri vypustani vody

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
DELONG

#16 Příspěvek od DELONG »

Áno stál na mieste vrtuľka :lol: .
kajsmentke

#17 Příspěvek od kajsmentke »

tak problem je vyrieseny, bol upchaty sifonik v stene, na takej pruzine co je v nom bola namotana kopa svinstva ... vycistene ... teraz to uz zjavne funguje dobre ... dik za rady ;)
BOBOBO

#18 Příspěvek od BOBOBO »

Minci v Tatramatce jsem lovil také ...Jo dvoje ložiska , nová vana a 25 let provozu i pochodování . Je to sranda , u jiných to nefunguje ...
kajsmentke

#19 Příspěvek od kajsmentke »

len inak nechapem potom zmysel toho filtru ked sa to svinstvo cez neho dostalo az do sifoniu

inak sifonik mam takyto, vnutri je taka gumova pologula a pruzina

Obrázek
keemo

#20 Příspěvek od keemo »

ten filter je ucinny prave na velke necistoty. nite a drobny bordel tym myslim prejde (od toho nazov samocistiaci).... no a cistit sifon je bezna zalezitost, ci nie ? (vana, umyvadlo, drez)
Achab

#21 Příspěvek od Achab »

BOBOBO píše:Minci v Tatramatce jsem lovil také ...Jo dvoje ložiska, nová vana a 25 let provozu i pochodování...
T245 mám už 30let a měnil jsem pouze programátor kvůli časem se množícím poruchám spínání. Poslední roky se nepoužívá tak často takže ložiska vydržely. Aby neomlátila kachličky ve výklenku koupelny vymezil jsem mezery deskami z nějakého druhu izolační hmoty. I tak se musí při ždímání hlídat ale jde jenom o zvyk. Dokud se úplně nerozpadne tak jsem ji schopen na rozdíl od těch nových opravit.

Mince jsem doloval několikrát, od určité velikosti se zarazí o hranu vstupní trubky filtru čerpadla. Některá velikost do trubky prošla ale "šprajcla" se tam jako otočná klapka jak píše "misocko" a střídavě to teklo-neteklo. Stačí malá překážka která nachytá další odpad a ucpe se to kompletně...
keemo

#22 Příspěvek od keemo »

akorat co dostupnost dilu? i kdyz... pokud mas meneny program tak krom lozisek a termostatu tam snad nic jine specificke neni... mozna jeste tak ty tesneni
Achab

#23 Příspěvek od Achab »

Náhradní díly včetně motoru mám z funkčních praček. Svého času je lidi měnili a vyhazovali v ještě dobrém stavu. Jedině vanu nemám, ta by se asi sháněla těžko ale zatím vypadá dobře.
keemo

#24 Příspěvek od keemo »

Ona je zas pravda ze pokud se uz moc nepouziva tak to vydrzi dalsich 30 let :D
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od ZdenekHQ »

Mimochodem, já mám starý Ardo (vydržela déle, než moje ex) a už mě taky "chodí" po koupelně. Ale za ty peníze a za ty roky praní na ni nemůžu napsat ani slovo proti. Drobné opravy jsou normální.

Jen jednou mě odmítla pustit do koupelny, protože "odešla" až ke dveřím a dost natěsno. Vadný závěs bubnu... :D
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
kewin
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od kewin »

taky jsem doloval nějake eura ze sifonu pračky.... jsou schopné fungovat jako zaklopky..... tatramatku chodi po kočarkaně u dvorku jsem vyřešil delši přivodem a hadicemi a nejednou byla nacestovana a zasekla mezi futry..... :lol: jeji era je 4 roky co odešla do věčnych lovišt vyhořel programator a vyrezl buben ted máme jinou novou a ta zatim nepochoduje a drži.... :wink:
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“