Win XP, nemožnost nainstalovat antivirus
Moderátor: Moderátoři
Stejně bych se s tím nepatlal, záloha & nová instalace.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Je to dost častá vlastnost všelijaký verbeže - detekujou počínající instalaci antiviru a bloknou ji - mám tu samou zkušenost, prostě bez systémovýho disku aspoň projetýho na jiný mašině odvšivovačem se po infekci už antivir běžně nedá nainstalovat.MetalGod píše:Jenže mně se taky na pár ščotech (ne na mým, antivirák nepotřebuju, tedy nevlastním) párkrát stalo, že nebylo možný nainstalovat antišmejda jinak, než z nouzáku. Instalaci právě blokoval malware. Způsob blokování mi ale zůstal neznámej.
Stejně bych se s tím nepatlal, záloha & nová instalace.
A kutilmile - nelituju tě
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
A kutilmile - nelituju tě
-
Radovan_79
Ten postup co psal EKKAR může vyjít, ale musíš mít druhé PC a v případě notebooku ještě něco, do čeho dáš disk.
Ona ale opravná instalace z původního média může nadělat víc škody, než užitku; obzvláště, jestli byla původní instalace aktualizovaná. Ta oprava přepíše systémové soubory staršími verzemi a to může být zdrojem nemála problémů.
Nejlepší je udělat čistý instal, ovladače, programy, záplaty a zálohu z toho. Pak se to při problémech plácne zpátky a za půl hodinky je komp v provozuschopném stavu.